Jump to content

AudiA4B5

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 Б5

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

AudiA4B5's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колеги, а откъде могат да се купят тея преходи на тея хубави цени, че и аз ги намерих ама ми идват към 70 лв?
  2. Здравейте, днес махнах стария чорус и сложих този, който го слагат на А4 Б6 (Чорус 2) с идеята да си сложа и Yatour по натам, тъй като стария няма управление на CD Changer. Всичко е точно, но сега не мога да си сложа лайсната, която обхваща климатроника и радиото, тъй като новия Чорус е малко по-голям. Въпроса ми е знаете ли някой, който ги изрязва прецизно да ида при него и да ми ги напасне? Благодаря.
  3. Таблото си свети без проблем, усилва се и се намалява, ако е от значение.
  4. Здравейте, ще купувам А8 D2 4,2 Quattro. Гледах една, която много ми хареса, но ме притесни факта, че като я спра на баир 70/80 градусов и сложа лоста на D и пусна спирачката колата тръгва леко назад, опитах същото с R и колата не мръдна. Моля запознатите да споделят това нормално ли е? Човека, който я продава ми каза, че преди 4000км е правена скоростната кутия. Благодаря.
  5. Здравейте, моля за помощ относно проблем с интериорното осветление в автомобила ми. Проблема е следния, колата беше с някакво CD и имах желание да сложа оригиналния касетофон, свързах го и всичко беше ок, но след един ден спряха да ми светят духалките, климатроника едва свети, почти незабележимо, радиото и то спря да свети. Проверих всички бушони и не открих изгорели, според мен нещо друго е изгърмяло и ще се радвам ако някой даде идея какво може да е. Благодаря.
×
×
  • Create New...