Jump to content

vstoyanov

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q5

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vstoyanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. vstoyanov

    Q5 - проблеми и решения

    Много благодаря. Отивам да го сменям другата седмица.
  2. vstoyanov

    Q5 - проблеми и решения

    Здравейте, Бихте ли ме посъветвали дали трябва да си сменям маслото на скоростната кутия? Q5, 2009. 2.0 TFSI (211 Hp) quattro S tronic 190 000 км. Благодаря предварително.
  3. vstoyanov

    Audi Q5 - 2 проблема

    Благодаря за отговора. Как да проверя кой модел е интерфейса? И по принцип - възможно ли е да се направи ъпдейт на фърмуеъра на gps-а и/или на целия интерфейс? Иначе по точка 1: Оправихме проблема. Оказа се, че имам запушен филтър картерни газове. Сменихме и всичко е ок.
  4. vstoyanov

    Audi Q5 - 2 проблема

    Здравейте, От скоро имам Аudi Q5 TFSI 2008-ма. Има си километри, но е много запазено - предишния собственик го е гледал добре. Има 2 проблема, които искам да оправя: 1. След основен ремонт на двигателя, която е правена заради разход на масло - бутала etc., лампата за чек на проблеми с двигателя свети. При проверка показва някакво навлизане на въздух, но вече над 10 000 киломтра колата се е движела без проблем. Някакъв съвет къде мога да разчитам на качествено и коретно изчистване на този проблем и дали изобщо да се занимавам, щом колата върви без проблем? 2. Връзката с телефона на работи. Направих всичко според инструкциите, но ми дава "No phone installed". Въпросът ми е същият - къде и как да го оправя. Благодаря предварително и се извинявам, ако въпросите са вече задавани. Още се ориентирам в материята.
×
×
  • Create New...