Jump to content

Pencho

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Pencho

  1. Здравейте колеги, Търся нож от предна броня за Audi A4 B6, по възможност сив цват. Но ще се съглася и на друг цвят също. Благодаря!
  2. Pencho

    Броня за B6 ?!

    Това се случи на АМ Струма на път за Благоевград на едно спускане някъде след разклона за Дупница. И други бяха пострадали, веднага махнахме гумата от пътя... Благодаря, днес огледах и май наистина е само ножа както и един от държачите. Иначе халоген и решетка намерих днес в една морга. Само нож ако може оригинален да намеря.. Бояджия да боядиса бронята в София някой да знае ?
  3. Pencho

    Броня за B6 ?!

    Здравейте колеги, Имам питанка за бронята на Б6, случи се така че ударих гума от тир на магистралата и си пръснах част от бронята и халогена. Въпроса ми е дали цяла броня ми трябва или само престилка (не съм сигурен дали така се казва). ?! Дайте съвет, а ако някой има и броня ще е супер. Ето и снимка как изглежда щетата.
  4. Всичко се оправи. Оказа се окисление на връзките и скъсан кабел на маншоните на вратите. Ако някой има подобен проблем да пише, ще насоча към човека който помогна.
  5. Здравейте, Имам следният проблем, като натисна бутончето от дистанционното да заключа колата и всичко се заключва само задните 2 врати не се заключват. Вратите изглежда да са сменяни понеже номерата не се съвпадат на прозорците !? Някаква идея как се оправя този проблем. И евентуално да препоръчате майстор по врати, централно в София?
×
×
  • Create New...