Jump to content

rusinginev

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 facelift

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

rusinginev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Посредно 20,в ЕМ комплект ми казаха че е абс блока.,..помпата работила и нямало проблем щом е същия захват!
  2. А де,смених маркуч,цялата течност....пред с оригиналната помпа блокираха трябваше да чакам да изстинат и да тръгна пак,сега с тая от А8-цата,блокират,спирам гася колата,чува се скърцането(отварянето)на апаратите и продължавам и след 100метра същото.... Е,няма такъв к..р,тоя в сереиза ми даде гаранция за помпата,че работи,утре ксто му кажа,да работи ама.....Изобщо не знам каква ще е реакцията му!А това разпробиване ще наруши ли в последствие работата на помпата по някакъв начин?!
  3. Е,няма такъв к..р,тоя в сереиза ми даде гаранция за помпата,че работи,утре ксто му кажа,да работи ама.....Изобщо не знам каква ще е реакцията му!А това разпробиване ще наруши ли в последствие работата на помпата по някакъв начин?!
  4. Добре,а кой,къде и изобщо някой може ли да направи това с тази помпа?!
  5. Къде отзад,по какъв начин,дай малко повече инфо!За мм,как да преценя да не са повече или по-малко?!
  6. Ми,мисля,че не са!Но като казваш зад педала на спирачката....Имам проблем със стоп машинката,3-ния стоп ми свети постоянно и стоповете светят по-силно се едно карам на спирачка постоянно,това беше 1вото което се случи още преди катастрофата,но не ми рпечеше по никакъв начин да карам колата ....
  7. Мислиш ли,че може тя да е сега проблемната,тоя каза "Помпата е същата,разликата е че твойта е 25мм а на А8 е 28мм и ще спира по-добре" А идея как да разбера кои колела задържат,смисъл,защото те стягат..колата спира на место на пътя,някъде и щом изгася двигателя за 20 секунди и запаля няма и помен от блокирало колело?!
  8. Предполагам това е някакъв вид диагностика....! Благодаря!Ще видя какво ще стане,дано е маркуч!
  9. Днес след работа ще взема и заден маркуч,добре,а има ли вариант,ако АБС и ЕСП не светят да има и в тях проблем или щом не светят всичко е наред с тях!?
  10. Дайте съвет,Карам Ауди А4 Б5 2.5ТДИ автоматик,фейса,вече не знам какво да правя!Преди около месец и нещо направих ПТП и вкарах в сервиз колата!След около две седмици я взех и нещата почнаха,а именно,предно дясно и задно(мисля)колело задържаха!Отидох в сервиз в жк Дружба 1 и там ми смениха спирачната помпа(2ра употреба-рециклирана)от Ауди А8 4.2ТДИ,със същия захват,само с различни ММ!Да,ама не,оказа се,че проблема не е в нея явно,след това,маркуча видях,беше напукан предния,та смених и него,отново греда!Днес смених цялата спирачна течност от системата,като мислих,че ще е краят,но уви отново не беше!Колата,в движение започва да губи мощност до момента,в който не спре изцяло,а като спра,изгася двигателя и изчакам 20 секунди-паля и тръгвам без проблем,до след 100 метра,.След ПТП-то ,при смяната на помпата този в Дружба ми каза,че са ми наляли вместо спирачна течност в казанчето,са ми сложили хидравлично масло ДОТ 4!След смяната на помпата дойде всичко това,а със старата помпа стягаха предно дясно и задно ляво,докато сега(по думите на майстора)стяга само задно ляво!!!До ден днешен,сменил съм,маркуч преден(десен) спирачна помпа от 4.2ТДИ + спирачна течност,но проблема остава! В процеса на каране,педала постепенно става по и по и по твърд до момента в който,дори на пусната спирачка и скорост D колата седи на 1 място!П.С. - Все още не мисля за проблем с АБС-а,защото на таблото нямам никаква индикация за ABS или ESP!
  11. Да,извинявам се за пропуска,цената е 4000лв!
  12. Търся предна,оборудвана с халогени или поне с десен халоген броня,да бъде сив металик от фейслифта за 2000-та година!
  13. Автомобила е 2.5ТДИ - Авант ,2000 година,автоматик(типтроник) ,150к.с. , ел.стъкла,ел.огледала , мултифункционален волан,климатроник,борд компютър,Биксенон и на халогените също! Абсолютно всичко по автомобила е обслужено-масла,ролки и ремъци преди около 4000км ,а окачването е на 1000км! Продавам я с два комплекта гуми,зимни и летни,като летните са на един сезон! Цената е крайна!
  14. С две думи значи,сменям или цялата помпа или графитите в нея,не зная кое ще е по лесно за намиране,съмнява ме,че ще мога да сменя само графитите.... иначе комфорт модула работи с ключа на всички стъкла.
×
×
  • Create New...