Jump to content

StefanS

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A5 3.0 TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

StefanS's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. StefanS

    Счупен Фар (Стъкло)

    Здравейте, Благодаря за бързите отговори и съвети! Миналата седмица ми изтече Каското и го бях оставил за подновяване, във Вторник (ха-ха). За 1 година нямах 1 драскотина, като ми изтече каското - на 1вата седмица, сериозна щета. Писахме двустранен протокол, другият шофьор се призна за виновен, обещаха да ми платят от ДЗИ (неговият застраховател). Но от това, което чувам... по ГО, често отхвърляли такива искове, та засега стискам палци да ми покрият нещо. Иначе, фар на старо също е вариант. Моите фарове са адаптивни, не че ме бърка особено, но не знам дали обикновните ще са съвместими? Поздрави
  2. StefanS

    Счупен Фар (Стъкло)

    Здравейте, Днес имах сутришното щастие да се засека с един джигит на пътя. Като резултат - сгънати ламарини и счупено стъкло на десния фар. (прикачената снимка) Фарът все още работи, но доколкото знам тази повреда не може да се поправи (ново стъкло) - трябва да се сложи цял нов фар. Някой имал ли е такъв проблем? Благодаря.
×
×
  • Create New...