Jump to content

Nikolai09

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Nikolai09's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Карам Ауди 100 2.0 115к.с ел.инжекция от известно време спря да върви на бензин .Искам да ми кажете къде се намира бензиновата помпа и как да проверя дали работи без да я сваля.
  2. Смени си датчика за маслото
  3. Благодаря на всички за мненията които ми дадоха , откачам буксата на дебитомера и колата ми пали.
  4. Здравейте колеги , карам Ауди 100 2.0 115к. Електрическа инжекция колата ми на последно време не иска да върви на бензин когато превключя на бензин работи на ниски обороти но като и подам газ изгасва.Моля ви кажете ми вашето мнение.Благодаря ви
  5. Здравей изкарах буксата на дебитомера и колата запали
  6. Като я паля на газ имат ли значение тези неща
  7. Изключих го пак не пали
  8. Вчера сутринта изкарах синия датчик стоплих го и го сложих пак и колата запали .Но днес неможа да стане номера стоплих го но пак не пали .
  9. Имам такъв датчик о същото Ауди но то е механична инжекция имат ли разлика
  10. Здравейте,колеги ще ви помоля някой да ми помогне. Карам Ауди 100 ел.инжекция 2.0 115коня сутрин когато времето е по студено под. 0 градуса колата ми не пали нито на газ нито на бензин .Вдигам капака пускам духалката да затопли двигателя и след около час пали и след това нямам проблеми цял ден или пак някои ме драпне 5 м. и запаля.Ще съм благодарен някои ако ме насочи какво да правя и от какво може да е това
×
×
  • Create New...