Jump to content

Badass666

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Badass666

  1. Благодаря четох вчера и добих представа, ми бюджета ми не е като бизнесмените в темата и не мога да си позволя кола за 20к не че не мога но не ми се събират още една година пари и да вървя пеш. Естествено че няма да дам парите и да си тръгна ще я кача на стенд и за диагностика като цяло стремя се по евтино за да ми останат пари и да си я стегна като турбини, брони, джанти, и тн не е казано че трябва да е за 8к но да е по изгодно.
  2. Ами до някъде си прав, дори и да е бричка ще си е моята бричка малко по малко ще си я оправя питах за двигател те ми предлагат сеати и какво не мога да си купя за тези пари, не е гаранция че тази от 14к ще ми излезе по евтино от тази от 8/9к на късмет е всичко.
  3. Интересуваше ме кой мотор е най надежден за да знам към кои да се стремя боя кола не кара така или иначе няма да бъде в оригиналния си вид след някой месец броните са най малката ми грижа .
  4. Не бъркам нищо на скоро един колега взема Б7 за 7500 3.0тди колата е бомба от всякакъв поглед да чукна на дърво все още нищо не е сменил по нея нито му създава проблеми вярно взема я от Полша но за сега не се е оплакал.
  5. Не съм фен на Шкода и Сеат нищо лично но такава кола няма да си купя нивга държа си на марката. Ами орентирал съм се до 8000к ясно ми е че за 3400 ще си я гледкам по сервизите.. Благодаря на всички за съветите, като чета май 3.0tdi ще ми е най добрия избор за B7. ?
  6. Благодаря, е то не е кой знае колко съвременно 2007/8 но за моите възможности си е супер
  7. Здравейте колеги, нов съм във форума и имам едно въпросче. Та решил съм да купя А4 avant но се двоумя между Б6/Б7 като цяло Б7 ми допада повече но не съм запознат с тези два модела и въпросът ми е кое е най добре между тези двете и какви са най срещаните проблеми и кои мотори са най читави за дизелов двигател. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...