Jump to content

Rozkov

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A8

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Rozkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси! В Порше излезе vin-a, но човекът там провери на бързо км-те и така си остана.... нямаше време да се занимава.
  2. Това го направих вече. Платих в един сайт. Прикачвам файла с оборудването, който получих. Ред 4а0. without seat heater/seat heater
  3. Не изписва грешка. В първият сервиз ми казаха , че няма грешка в модулите за памет и подгрев. Във вторият сервиз ми казаха , че диагностиката стига до един момент и не може да продължи нататък, т.е връзката се прекъсва и е много вероятно да е сменян блока на климатроника /с такъв който има копче за подгрев/, а на практика седалките да са без подгрев. Сега ще ходя при 3-ти специалисти, които само това правели и да разбера веднъж завинаги -имам ли или нямам подгрев!
  4. Здравейте колеги! Имам проблем с подрева на предните седалки. Когато натисна копчето за подрев, на навигацията се появява седалката със степените за подрев, но когато завъртя копчето-стои на 0 и не се увеличава и не подгрява. Проблема е еднакъв и за 2-те седалки. Тествахме модулите на седалките , няма грешки. Прилагам снимки . Моля помагайте!
  5. Здравейте колеги! Имам проблем с подрева на предните седалки. Когато натисна копчето за подрев, на навигацията се появява седалката със степените за подрев, но когато завъртя копчето-стои на 0 и не се увеличава и не подгрява. Проблема е еднакъв и за 2-те седалки. Тествахме модулите на седалките , няма грешки. Прилагам снимки. Моля помагайте!
  6. Rozkov

    AMI usb adapter -проблем

    Здравей, Благодаря за отговора! Днес купих друг кабел, форматирах флашката на фат 32 и се оправи.
  7. Rozkov

    AMI usb adapter -проблем

    Мерси, ще опитам!
  8. Rozkov

    AMI usb adapter -проблем

    Здравейте колеги! Купих usb адаптер кабел, за да слушам музика от флашка, но ми изписа: ami does not support this device. Колата е А8 2007 face и има ami букса в жапката. Може ли да помогнете със съвет? Друг кабел, флашка или ..?"
×
×
  • Create New...