Jump to content

I.Tunev

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 Allroad

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

I.Tunev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ахахахаха, добре според теб са нормални такива обороти при такава скорост за Allroad ?
  2. На къкъв двигател е това колега? И с каква скоростна кутия си автоматичнаа 5 или 6 степенна?
  3. Колеги моя проблем изчезна със затопляне на времето Соред мен проблема ми е от някой от ABS датчиците, понеже зимата се активира ABS по-често и след няколко активации ми светва лампата за ABS, а до колкото знам като светни той светват и другите две лампи. Колкото до скоростната кутия на колегата сега аз имах проблем със скоростната кутия, но се надявам че е решен. Може ли да ми споделиш колега на скорост около 120-130 км/ч на колко оборота ти работи колата при равен път. Благодаря предварително.
  4. Здравейте, имам следния проблем и реших да Ви попитам за съвет. Има Audi A6 C5 Allroad 2,5 дизел 180 к.с. с автоматична скоростна кутия. При скорост около 120-130 км/ч на автопилот оборотомера ми показва около 2800 оборота и си ги подържа на равен път. Според мен тези обороти са доста високи за дизелов двигател при такава скорост. Преди имах Audi A4 B6 пак с двигател 2,5 дизел но беше 163 к.с. и беше със скоростната кутия мултитроник, като при него при скоросто от 180 км в час бях на 3200 оборота. Може ли за съвет на какво може да се дължи това и каква да е причината. Преди време имах проблем със скоростната кутия, беше загреля и и изтече маслото, но за мой късмет се оказа че съм спрял на време и се разминах само със смяна на масло и промиване на радиатор и маркучи. След това кутията си работеше нормално. Възможно ли е проблема да в хидротрансформатора или в турбината на двигателя или някой изобщо имал ли е такъв проблем и какви обороти е нормално да подържа тази кола на скорост около 120-130 км/ч.
  5. Здравейте, имам следния проблем при каране на моменти ми светват лампите на ABS и ASR малко след това светва и нивомера. Ходих на 3 сервиза и никой до сега не можа да ми реши проблема. Моля ако някой е имал подобен проблем да даде съвет от какво може да се получава и как да реша проблем. Грешките изчезват като загася колата и я запаля на ново.
  6. Здравейте, търся да купя разпределител за въздушното окачване на Audi allroad c5, читав разбира се.
×
×
  • Create New...