Jump to content

rosen088

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

rosen088's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. rosen088

    Грешка p0741

    Незнам едните викат едно и също е друг вика различни неща били... незнам вече май ще карам докато не почна да усещам нещо нередно по кутията и я игнорирам тази грешка
  2. rosen088

    Грешка p0741

    Здравейте колата е 2.7 битурбо. Закачихме я на диагностика и като се разровихме в автомата излезе грешка p0741- Stuck off. Ходих до един сервиз за автомати и казаха трансформатора е заминал. Отидох до втори сервиз там казаха турбина. И на двете места не са гледали колата само грешката на снимка. Освен тази грешка обаче други симптоми няма. включва много леко, не рита...Маслото е сменено преди 60000 хиляди до йолкото разбрах от предния собственик. Дали е възможно ако сменя маслото тази грешка да изчезне?
  3. rosen088

    Прекъсва

    Здравейте. Имам проблем . Колата е 2.7 битурбо автомат. Когато съм на място оборотите играят и прекъсва и на газ и на бензин. Преди две седмици смених една бобина и свещи. Грешката , която излиза е p0741 на автомата, но не мисля , че това е проблема. Дали е възможно да е от дефектна свещ или някоя бобина отново,която не излиза на диагностиката. Дайте съвет?
  4. Здравейте. Карам ауди а6 2.7 битурбо автомат. Когато дам на директна и натисна спирачка оборотите леко играят на какво може да се дължи това?
×
×
  • Create New...