Jump to content

Ivan iliev

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ivan iliev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ivan iliev

    ауди а4 автомат

    Здравейте колеги . Аз живея в Германия и карам Audi A4 b6 с Multitronic .И на мен ми се наложи да сменя маслото на кутиятазащото наближих 60000 км от смяната. Майсторът ми препоръча Motul CVTF TL52180 . Това масло е специално за Вариаторни скоростни кутий . Самото масло е синьо зелено на цвят . Цената тук е около 18 евро на литър . До сега съм нямал проблеми със скоростната кутия и се надявам да нямам . Тук можете да го погледнете мисля , че и в България го продават : http://www.ebay.de/itm/1-Ltr-MOTUL-Multi-CVTF-Automatik-Ol-Getriebeol-Technosynthese-CVT-Getriebe-/131841150293?hash=item1eb2584d55:g:7JEAAOSw4GVYLLpB
  2. Здравейте колеги имам един проблем . Постоянно ми изгаря бушон номер 9 15A .Не мога да разбера защо . На немски е Bremskraftverstärker . Колата е Audi A4 B6 автоматик . Ще съм много благодарен ако някой ми каже .
  3. Здравейте колеги имам един проблем . Постоянно ми изгаря бушон номер 9 Усилвател за спирачки 15A .Не мога да разбера защо . Колата е Audi A4 B6 автоматик . Мисля си , че е от датчика на педала на спирачките или от датчика за налягане сервоусилвателя на спирачките . Ще съм много благодарен ако някой ми каже защо ?
  4. Здравейте колеги . Имам едно питане към вас . Незнам дали темата е за тук , ако не е ще я изтрия . Дано някой да се е сблъквал с този проблем и да ми каже решението му . И аз като вас съм горд собственик на Audi . Колата е A4 B6 е с бензинов мотор 2.0 Alt и е на оригинални 168 200 км . Проблема не е нито в мотора нито в мултитроника . Колата работи перфекно . От два дни не съм я карал . Днес се качвам и я запалих .Ходих където ходих и когато я угасих започна да ми свети дисплея . Индикациите са : Öldrucksensor , Bremsen . Всяка сутрин проверявям маслото защото знам , че този мотор си го хапва . Запалих колата , мотора заработи нормално . Никакъв проблем . И като го угасих отново светна индикациите . Заключих колата ама индикацията продалжи да свети . Качих се до вкъщи , връщам се пак така . Отидох при един майстор закачия на на компютър не е Ваг Ком , май е делфи . Той ми каза , че компютрите на двигателя , мултитроника и абс не работели . Не отчитало на диагностиката . Запалих си колата и си отидох във вкъщи . Извадих клемите на акумолатора и ще ги проверя утре .
×
×
  • Create New...