Jump to content

Marinn

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8P 2.0

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Marinn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Marinn

    Загуба на Антифриз

    Сменяна ли е водната помпа ? Аз имах същия проблем, оказа се че след смяната, не е била обезвъздушена. Колата се караше на близки разстояния. Доста хора ми казваха и на мен това, накрая се оказа, че имам въздушна възглавница..
  2. Marinn

    Компресор на климатик

    Благодаря за информацията!
  3. Здравейте, предстои ми смяна на компресор, става въпрос за ауди А3 2005, номера на компресора е 1К0 820 803 L , а този който намерих е с по различен номер 1К0 820 859 F. Дали ще е възможна смяната ?
  4. Marinn

    ауди А3

    Понеже не съм много наясно със схемата на тези бушони, имаш ли представа за номерата им и колко ампера трябва да са?
  5. Marinn

    ауди А3

    Здравей, И аз имам същият проблем. Закачих я и установих само, че дроселовата клапа не се затваря, зъбчатките са изронени и постоянно е отворена на 94%. Вчера открих грешка свързана с турбото.. Същото така съм забелязал, че и разходът е висок около 10 градско.. Освен алтернатора, възможно ли е да има и друг проблем? Например нещо свързано с вакума ?
  6. Здравейте имам следния проблем. Колата е Аudi А3 8p 2.0Tdi 2005. Проблемът се появява, когато искам да вдигна повече от 140 или просто като подам повече газ нещо става и спира да върви, докато не я загася и запаля отново. Също така забелязах,че оборотите някой път на светофар от 900 се качват на 1000. Разходът също е висок около 9-10 градско. Оказа се, че дроселовата клапа е за смяна понеже зъбчатките са се изронили и при загасяне на двигателя клапата не се затваря и е постоянно отворена (94%). Днес възникна и друг проблем.. мисля,че е свързан с турбото. Ако някой е запознат с тази грешка от снимката: P0234 и ако е успял да се справи с проблемите, ще се радвам да чуя вариантите. Благодаря!
×
×
  • Create New...