Jump to content

ppstakov

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ppstakov

  1. Благодаря за бързите отговори! Явно ще трябва да седна в спортен салон за да видя как ще се чувствам в тези седалки и тогава да реша какво е най-добро за мен(все пак по-добре не толкова красиви, но удобни).
  2. Значи да разбирам, че се преминава лесно от обикновен към Рекаро салон (или иначе казано захващането на седалката и буксите си пасват), стига салоните да са с еднакви екстри и съответно за тази операция няма да ми се налага да ходя до Порше? Иначе може примерно кожа и плат да е салона или изцяло кожа, просто обикновенната седалка не ми харесва като форма за това главната ми идея беше преминаване към спортните седалки.
  3. Здравейте, искам да Ви попитам нещо свързано с Ауди А6 4Ф 3.0 ТДИ 233/224 к.с. понеже ми предстои покупка на такъв автомобил и то е следното: възможно ли е да се смени "обикновенният" кожен салон със "спортен (С-Лайн)" кожа и алкантара (и двата салона да са с подгрев)? Та въпроса ми е по-точно захващането на седалките същото ли е и съответно всички букси ли съвпадат? П.С. И още нещо, ако обикновенният салон няма ел. регулиране на седалките, а пък спортния го има, възможно ли е да се върже някак и да работи или да търся и спортен салон без ел. регулиране? Благодаря предварително на всеки отзовал се!
×
×
  • Create New...