Jump to content

bluereidon

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

bluereidon's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги някои слагал ли е ЛЕД на С4-ката?От кои модел сте доволни,интересува ме крушката да влиза безпроблемно във фара,да не пречи на капака му.
  2. Температурен датчик или датчик на Хол може ли да са проблема според вас ?
  3. Диагностика е направена,няма никакви грешки,но все пак колата е ОБД 1 ,повечето неща не ги хваща компютъра.
  4. Сутрин на студено пали една идея по-бързо,но пак смърди здраво на бензин...Някакви идеи колеги ?
  5. Колеги проблема е следния - без значение дали колата е топла или студена върти адски много докато запали(накрая винаги пали),като запали колата започва да се дави в началото,потрисва странно и отзад от ауспуха излиза черен пушек.Забелязва се силна миризма на бензин след като запали.Един познат ми казва,че е възможно дюзите ми да са за смяна,защото били заводски Бошови а те много често се запушвали при този модел.Друг ми каза,че е възможно да има проблем при температурните датчици и да пробвам да ги сменя.Колата ако я запаля и огася и веднага завъртя ключа пали веднага,но ако я оставя дори 10-15 минути пак въртенето се почва и пак същия проблем....От къде да почна и как мислите какъв е проблема?Колата е газ/бензин с газов инжекцион Романо.
×
×
  • Create New...