Jump to content

minelkoff

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 90 B2; Corsa B

Персонална информация

  • Локация
    Карлово.

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

minelkoff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, купувам салон (4-те седалки) и корите към вратите за Audi 80 B3. Корите за предпочитание да са с ел. пакет. Тел: 0898767252 E-mail: pavel.milenkow@gmai.com
  2. Моля за извинение, джантите са 13", не 12..явно съм объркал цифрата при писането.
  3. Колеги, извинява се за по-късния отговор - имах си ангажименти и нямах време да отделя за темата. Да ви се похваля - отворих капака и по-долу ще видите какво има под него. Болтовете на спирачките (задните и предните) са 4, а в гаража имам железни джанти 12" с гуми на тях.. въпроса ми е ще имат ли някакъв проблем, ако ги сложа? Питам, защото мой познат ми каза, че по някакъв начин ще се огънат заради тежестта на аудито (1+ тон).
  4. За какви пари говорим?
  5. Купето е здраво, без ръждясало или изгнило от от това, което видях. Долу не съм поглеждал.
  6. Ако е quattro ще се хвърлят повече пари, ще гори повече и ще иска по голяма поддръжка. Само с предно си е.
  7. По принцип сега само обмислям какво може да се направи и горе-долу какви пари ще ми излезне и дали ще мога да си го позволя - все още нямам запас и това лято ще побачкам..иначе съм предвидил утре да поизчистя гаража, повече снимки да кача да видите като цяло какво представлява, пък и дай боже да се отвори капака - ще е цяло чудо, но пък ще видя в какво състояние е двигателя.
  8. Интериора - таблото не се вижда хубаво, но нямам други снимки. Като отида да правя поредния опит да отворя капака ще щракна още снимки. Състоянието около и на фара. Нямам други снимки, както казах по-горе, като отида пак да го видя ще го снимам възможно по-хубаво. В цял размер няма как да стане, защото е в гараж а е пълен с боклуци..също така отзад е сложен на трупчета, а отпред на спирачки - нужно ли ще е да ги сменям предните спирачки? Предните - дискови, задните - барабанни.
  9. Ако става на въпрос за под капака - няма как, както казах жилото някъде е прекъснало и няма как да го отворя.. а и не знам друг начин, уж четох по форумите да бръкна с отвертка и да търся някакво ключе ама така и не го открих.. ако някой е в Пловдивска област, стига да няма проблем да пътува, може да дойде да я види, да я отвори ако може. Скоростната кутия - задната влиза, ама сякаш излиза, пък на втора въобще не влиза..
  10. Здравейте потребители. От край време съм се загледал около колата на дядката, която е Audi 90 B2. Чудя се дали ще успея да я оправя, разбира се, да върви, както и да изглежда хубава. Въпроса ми към вас е - заслужава ли си или не?! Плюс това да питам - жилото за отварянето на капата някъде е прекъснато - някакъв друг вариант за отваряне на капака? От това, което установих за смяна са - скоростната кутия, водната и бензиновата помпа, съединител, филтри, масло (определено). На какви цени вървят всичките неща, които изброих?
×
×
  • Create New...