Jump to content

Andriyan

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Andriyan's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой има ли идея колко вървят А2- ките в Бг , моята е 2001 октомври но е Английска .
  2. Здравейте , искам да попитам някой знае ли ориентировъчна цена за обучаване на ECU-то , понеже си взех ново и искам да знам доло горе колко ще ми струва ?
  3. Ясно казах че теехническият ми английски не е съвършен , за това питам , центровката трябва да е Ок , защото ми препоръчаха да сменя Ангренажа зарати това и нали той се сменя на центровка, за клапаните , смених повдигачите на всичкита пак по тази причина и все тая , единственото е тези кабели за инжектора , които моят механик не може да провери , а тук не знам сносни електичари Благодаря все пак за инфото
  4. Поръчах си този VAGCOM, той дали ще ми покаже причината за изключването на цилиндъра ?
  5. Колата не губи антифриз , няма никакъв видим проблем , единствено изписва грешката Misfire Cylinder 2 За превода няма проблем Аз работя в Англия и говоря много добре Английски , все пак мерси , драсни няколко реда защото все пак това са термини които са на Автомобилен език
  6. Компресия Мерих , смених инжектора , и пак същото , понякога когато карам с висок октан бензин работи добре даже гасне чек-а но е временно , Грешката е 2 Cylinder Misfire и това е , нищо повече. От Свищов съм . Механика чете грешките през Лаптоп-а си с няква програма , а тази ваг ком дали може и да посочи причината ?
  7. След смяна на кнок сенсора , колата ми продължава да изключва 2-ри цилиндър и то само на ниски обороти до 1500-1800 , питам дали е нужно да се препрорамира горивният модул защото започвам да си мисля че там му е проблема и някой може ли да ми каже колко ще ми струва това пре-програмиране . Не иска да се оправи понякога изключва лампата на чека и като поработи на празен ход известно време го включва и започва да тресе . Някакви идеи , при условие че съм с нова бубина , нови свещи , нови кабели , нов кнок сенсор
  8. Andriyan

    Нов Модул

    Благодаря за информацията !!!
  9. Можеш ли ориентировъчно да ми кажеш , къде по двигателя е този Кнок сензор да го сменя да видим за какво иде реч .
  10. Аз съм В Англия , но няма проблем за Ламда Сондата ще я Купя даже тук е доста по изгодно да си я купя , но странното е че в Ауди след 2 часа чек на колата Ми казаха да сменя Ангренажа и след смяната му нищо не се промени , защото е само на Един Цилиндър и то само на Втори , но ще сменя Ламда Сондата и да видим , Двигателя и Всички кабелаци са изчистени . Вероятно ми Говориш Хол сензора или това е друг Кнок сенсор ?
  11. Чека свети , теста показва че сондата преди катализатора не е 100 % Ок , но възможно ли е от нея само единият цилиндър да не работи , не би ли трябвало да прави проблем в целият мотор , ако е Ламбда сондата ще съм неизказано щастлив При условие че ги нямам документите на двигателя , как мога да намеря кога на двигателя ?
  12. 1.4 бензин , но нямам код на мотора , целият ми проблем идва както писах в една от темите е че ми изключва втори цилиндър и ми го дава като постоянна грешка , излизат по няколко пост-а на темата защото интернете ми прекъсва и не знам дали е пост-нато , съжалявам ако излизат от мое име по няколко поста с един и същи смисъл Модела е 8Z0 2001 1.4 petrol
  13. Andriyan

    Нов Модул

    Здравейте , искам да попитам задължително ли е при смяна на ECU Модула да се препрограмира или може да си разпознае двигателят сам .
×
×
  • Create New...