Jump to content

Dafi_Dick

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 Б5

Dafi_Dick's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Като гледам не е много важен, ще по карам така и ако има проблем ще го подменя.
  2. Под черния пластмасов капак няма къде да се свърже. Мисля че се свързва в този щуцер за вакуум, който е ограден на първата снимка и е затапен. А самият клапан го вързах със свинска опашка за да седи постоянно отворен, защото мембраната е скъсана.
  3. Е то е регулиращ клапан за охладителната течност по парт номер, но не виждам къде му е мястото на това маркуче.
  4. Здравейте, имам проблем с парното и докато пипах маркучи и се чудих от къде е проблема, забелязах, че едно маркуче виси в нищото. Нещо свързано с вакуума е ,но какво? Парт номера на клапана от ,който излиза маркуча е VAG 4A0 819 809. Влияе ли на парното този клапан?
  5. Как мога да сменя позицията на габаритите? И това стопено гнездо дали не може да направи някоя мизерия?
  6. Здравейте, казаха ми, че не ми работи заден ляв габарит и реших, че крушката е изгоряла. Но уви оказа се , че е бушона. Е смених бушона и слезнах от колата да видя от зад и от пред дали светят габаритите и за няколко секунди започна да ми пуши таблото на бушоните. Оказа се , ще жиците на предния габарит са се оголили и са дали на късо, от където се единия кабел се е запалил и таблото на бушоните за малко. Добре, че имах клещи под ръка и успях да извадя бушона на време. За жалост таблото за бушоните се стопи там където се слага бушона за левите габарити и кабелите са за подмяна. Та искам да питам за съвет от къде да купя бушонно табло и да ми препоръчате, някой добър електричар да смени кабелите. От София съм и съм с Ауди А4Б5 2000г. фейслифт. Благодаря предварително .
×
×
  • Create New...