Jump to content

IoanTsankov

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi S3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

IoanTsankov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, продавам Audi S5, много гледана и поддържана кола, закупена е нова, един собственик. Колата е безупречно поддържана, върви много и доставя невероятно удоволствие от шофирането. Цената е такава ,защото продажбата е спешна!!! Колата е отлична иначе нямаше да я пускам тук във форума и честно казано бих се радвал да я вземе някой който наистина да я отцени.... ето и линк към обявата.....https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11515072577653413&slink=65aw9n П.С. за колегите от форума ще има и намаление разбира се! Тел. за връзка: 0885888880
  2. Здравейте колеги,търся си стойка за измервателни уреди , която се поставя на мястото на централните духалки на ауди s3 8L. Благодаря!
  3. Колеги бихте ли ми казали колко горе долу буха стгрували скоростите на С3- ойката
  4. Здравейте колеги, онзи ден стартирам на един светофар и влезнах в седалката. После установих, че надуването на седалката, това което е за опора на кръста се е спукало или и аз не знам какво му се случило. Бихте ли ми казали какво трябва да се направи или къде да отида за да го оправят това нещо? Тъкмо боядисахме и обслужихме кожата и така стана....
  5. Здравейте колеги, имам колата от 3 мес. и чак сега забелязвам (защото почнах да пътувам с нея), че след като мина 80-100км разстояние, турбината надува но някъде се губи налягането. Вчера се връщах от морето и установих, че гейта на турбото не се движи на ръка. Това нормално ли е или нещо друго се е прецакало. Има един селеноид там, който го управлява дали не е и в него проблема не знам. Няма скъсани маркучи или нещо спукано по системата.... Помагайте, че наистина не знам какво да правя, понеже като я оставя в сервиза всичко е ок т.е. не хващаме проблема там на място защото се случва само на дълго като се пътува. Дали нещо не запича тоя гейт.... Турбото е оригиналното...все още Благодаря ви предварително!
  6. Колеги търся си спортно окачване комплект пружини и амортесьори за S3 8L. Приемам предложения може и на лс.
  7. Приемам и предложения втора ръка или ако знаете някой,който продава окачвания втора ръка казвайте.
  8. Задравейте колеги, търся си хубаво спортно окачване за с3, бихте ли ми препоръчали марка, модел и тн. Аз лично предпочитам да е койлоувър за да мога да си регулирам височината лятото и зимата. Благодаря!
  9. Много съм зле...... Така е ама въобще не знаех за това копче. Благодаря ви..
  10. Здравейте, знам че по принцип това им е слабо място на тия коли. Дисплея ми работи когато цъкам копчето за смяна на различните му функции показва, че съм на резерва, отворени врати и тн. т.е. не е изгорял. Като запаля колата и всичко е затворено(вратите) показва само горната част за резервата, а отдолу където е за температура и моментен разход няма никой. Трябва ли да го свалям за ремонт или това е някаква настройка да не свети докато карам.?
  11. Ами ще се радвам ако ми препоръчате сервиз, където поне да се установи къде е проблема. Аз имам много приятели със сервизи но искам някой, който се занимава или се е занимавал повече с S3. Винаги има някой гуру на определен модел и марка коли и се съмнявам точно за тази да няма такъв. Благодаря за съдействието колеги!
  12. Доста е разчекната ама това е защото окачването е мн. ниско и колелата седят настрани а не вертикално. Затова ми казаха, че може да няма сходимост преден-заден мост. Даже съм навит някой който се занимава с С3 ойки да го види и да каже какво става.
  13. Моля ви за мнения, че се борим като прасе с тиква тука. Сега ми казаха, че трябва да си направя щанги за реглаж на задния мост. Заради чгъла на колелата.
  14. Колеги мисля да пробвам с по-твърди пружини, че тия явно не са за 4х4. Когато колата не е натоварена озад и няма хора в нея задните пружини са почти смачкани. Имам Seat Leon Cupra 1.9 tdi 4x4 и там го няма проблема а е със стоковото окачване, дори над 200км/ч няма никакво клатене а всичко по ходовата част на колата е като на S3. Даже ако не си внушавам, Леона вози и по-твърдо, а е по-тежък.
×
×
  • Create New...