Jump to content

Draganoff

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 1.8

Персонална информация

  • Локация
    Sofia / Burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Draganoff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @kostaIliev Не е като другите дросели, не е съвместим поради някави причини понеже бил някакъв междинен модел. @bobitur Ако някога си намеря и не я дам за части тая кола накрая :Д ще те имам в предвид.
  2. Здравейте, колеги. От цифра време се опитвам да намеря дросел клапа за Ауди А4 Б5 1.8 125 к.с. 2000г. facelift модела. Код на двигателя: ADR Проблемът е, както се вижда на снимките, в зъбчатката и в електрониката. Другият проблем е, че не мога да намеря из моргите и сайтовете точно този модел, до колкото разбрах на фейслифта се различавали жила/електроники и други неща, които не разбирам. Ще се радвам, ако може да хвърлите някаква светлина, ако знаете каква точно е разликата, или още по-добре, ако знаете от къде мога да се сдобия с такъв дросел. Благодаря предварително!
  3. Здравейте, колеги. От няма и месец съм с Ауди А4 Б5 1.8 (125 к.с.), не ми се налага да я карам много, но искам да я обслужа както си трябва. Забелязвам един (може би) проблем - бавно загрява, отнема и може би около 30 минути докато достигне оптимална температура. Все още не разбирам много от коли, но докато не е загряла колата, предърпва като й давам газ и не наема въобще. Достигне ли оптимална работа температура - става изтребител. Въпросите са ми: 1/ От какво може да е това, което описах по-горе; 2/ Знаете ли (да ми препоръчате) добър сервиз (на територията на София), който работи в събота (или през уикендите като цяло), защото работя от понеделник до петък и ще трябва да си взимам отпуска, само за да я обслужа; Това, което искам да сменя са (ако може да ми препоръчате марки/модели, няма да ви се разсърдя): - Всички филтри; - Всички свещи; - Масло; - Маншон; - Дискови спирачки и накладки; И последен въпрос: предполагам е по-добре сам да си купя частите и да отида само да ги сменят? Поздрави, Денис.
×
×
  • Create New...