Jump to content

botoroki

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    нищо

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

botoroki's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен няма газова уредба, ще проверя температурния датчик, че тези дни при 0 градуса или -0,5 си пали нормално. "Мизерията" я прави при -1 и надолу! Като се замисля миналата Зима на 2 пъти ми го прави този номер при -15 градуса, но тогава реших, че е моментно. Явно му е дошло времето!
  2. Здравейте, колата е Леон 1М, но доколкото знам двигателя се вгражда и в А3 и ТТ! От 2 дни с падането на температурата под нулата се появи и проблема. Сутрин при първо палене, стартера върти, мотора се "опитва" да запали, оборотите мърдат до 200/300, двигателя се разтриса и гасне. Днес запали от втория път с подаване на газ, като дори тогава имаше леко колебание... След това си работи равномерно и при последващи паления няма проблем! На диагностика излиза само една грешка: 16804- "Catalyst system under norm" или нещо подобно, не помня с точност! Въздушен, горивен филтри и свещи са сменени преди 5000 км. Колата си има мощност и ускорение и върви добре, след като запали!... Може би е важно да споделя, че колата се кара на бензин, няма газова уредба! Някакви идеи от какво може да е?! Благодаря предварително!
  3. Аз умишлено гледам едни от най- скъпите обяви за коли от тези години, разчитайки че са що- годе читави, но май няма толкова лесно да си намеря кола. От 2 месеца всеки ден следя и аз обявите и явно ще трябва да се заредя с търпение! Като видях конкретната в какво състояние е за тези пари, не мога и да предположа тези по 7-8000 какви ще са, въпреки че вероятно по една или друга причина има читави коли на по- ниска цена!
  4. Именно! А колата вече е правена един път и пак е тръгнала ръждата, като вдигнахме капака, болтовете и планките на фаровете са целите в ръжда! Мислех, че като гледам по- високите цени на коли от тия години, ще са поне малко читави, ама явно трябва да се заредя с търпение!
  5. Това е въпросната кола! http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11494857752233931&slink=3p7g2b Искам само да предупредя всеки, който има неблагоразумието, като мен да "бие" 200 км път до Плевен, да не си прави труда! Няколко пъти разговарях с продавача, като изрично го предупредих да ми каже всичко, за да не си губим излишно времето един на друг! Главата била сменена, ЕГР- също, като забележки изтъкна счупена "щипка" на задната щора на панорамния таван и прискърцване от задните накладки по време на движение! За смяната на главата няма документи удостоверяващи това, няма и сервизна книжка и никога не е вкарвана в официален сервиз в Австрия по негови думи! Доста е сладкодумен и ме уверяваше, че няма как да не ми хареса колата и който е взел веднъж от него кола, пак се връщал...сигурно, за да му я върнат! Реших се и тръгнах с 2- ма колеги да я огледаме. На външен вид е доста добре, но е пребоядисана половината(единия колега от 20 години се занимава с тенекеджийство и боядисване и ги разбира нещата), другото за което ме уверяваше е, че няма ръжда(ама и за това беше излъгал,). Запали без проблем, двигателя работи много добре, до момента в който не натиснеш съединителя...такова притрисане на двигателя, че имах чувството, че кората ще изпадне. Човека даже се учуди какво става и попита какво правим, че така тресе!!! А уж я карал ежедневно, добре че бяхме ние да му покажем, че има проблем колата или ние я повредихме! Така и не стигнах до преглед в сервиза, който ми препоръчаха колегите по- горе, за което Благодаря! За мен тая кола не заслужава 12 500, които й иска!
  6. Ами мисля да ида в сервиза, който колегата посочи, на тях реално ще разчитам само за диагностика. За другите неща ще взема още 2- ма колеги с мен. Все пак 3 чифта очи гледат по- добре, не че аз ще мога да помогна много, ама поне ще се старая да не преча! Обявата е уж от частно лице, но това не пречи да познава майсторите, затова до последно няма да казвам къде ще се кара на преглед, пък каквото сабя покаже! Все пак ми се ще да я погледна, та да не съжалявам после!
  7. Здравейте, насочете ме към читав сервиз или човек, който може да ми окаже съдействие за оглед на А3(8PA) в Плевен! Интересува ме главно някой да я качи на диагностика и да гледа за неща, които лаик, като мен ще пропусне! Благодаря предварително! Извинете ме, ако темата е в грешния раздел!
×
×
  • Create New...