Jump to content

Пената.

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6

Персонална информация

  • Локация
    Хасково

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Пената.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пената.

    Климатроник

    проблема е решен,сложих друг преостат и е окей вече ....
  2. Пената.

    Климатроник

    Здравейте,искам да попитам нещо.... ECON бутона не ми гасне , ходих при майстори за климатика и ми казаха ,че всичко е окей имам фреон масло и т.н и дори са го пускали принудително,заведох я на ел.майстор и ми каза , че най-вероятно е от управлението на климатроника(не знам дали кода отгоре има значение , но е същото управление последите 2 инициала са различни само) , но уви, не е от него , смених преостат,датчик за външна температура,все още не съм сменил датчика за температурата на антифриза ... та някой ако има идеи нека сподели , мерси.
  3. Пената.

    дисплей

    Благодаря ти , забравих да кажа ,че акумулатора ми е към 60ah , а до колкото зная трябва да е към 80 , даже един път забравих фаровете и се е разредил най-вероятно...
  4. Пената.

    дисплей

    Здравейте,нов съм и не съм запознат още с правилата,но искам да питам нещо.Отвреме навреме като паля аудито нещо дисплея на таблото си сменя яркоста ,радиото чат пат ми го показва и днеска като палех ми светнаха на автомата всичките позиции, изгасих мотора запалих пак и изгаснаха и всичко е нормално без проблем при сменяната на предавките .. проблем ли е това някакъв ?
×
×
  • Create New...