Jump to content

emildinkov

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

emildinkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ръчно си го пуснах защото като натисна екон светят и двете мисля иначе като цъкна пак изключва екона а и не мисля че има проблем вчера я закачвах на диагностика. Просто ме интересуваше дали е необходимо на екон или без него да я карам.
  2. Здравейте, прегледах темата ви но така и неуспях да разбера при мен в момента като включа климатроника ми пуска автоматично и екона и така карам сега и дефакто и двете копчета ми светят ?
  3. Чакай сега значи може аз нещо да съм натиснал да видим дали съм те разбрал значи както в момента са ми спрени за да чистят със сензора трябва да ги цъкна един път нагоре ?
  4. Не ми показва никъде грешка ами сега ще ти кажа в началото както я взех не тръгваше дори не знаех че имам сензор после тръгна сам доста време като съм я карал в дъжд се включваше а вчера пак не тръгна ?
  5. При мен сензора за дъжд тръгва когато си поиска мога ли да направя нещо в случая ?
  6. emildinkov

    LED facelift фарове

    А тези китайките напрово се монтират на мястото на мойте ?
  7. emildinkov

    LED facelift фарове

    Благодаря, аз имам кои да ми ги сложи просто ме интерусава всичко което ще ми е необходимо за да не се вкарвам във филми и да събирам нещата едно по едно.
  8. emildinkov

    LED facelift фарове

    Да знам запознат съм с цените а за какво преправяне става на въпрос ?
  9. emildinkov

    LED facelift фарове

    На мен това ми е замисъла да ги взема от кола sline да ги взема със ксенона всичко а не китайски, а до колкото разбрах имало някъв модул в жабката който също трябва да взема с фаровете ?
  10. emildinkov

    LED facelift фарове

    Здравейте, в момента съм с най-обикновените фарове искам да ги смена със facelift LED фарове ксенон някой може ли да ми каже дали е възможно? и при търсенето на фаровете с какво трябва да ги взема някакъв модул има ли към тях или ? Ауди а6 4ф 2007г. Благодаря предварително.
  11. Здравейте, искам да сменя маслото на скоростната кутия Ауди А6 2.7 4Ф ТДИ (автоматик). Някой може ли да ми каже какво ще ми е необходимо за смяната вида масло, колко количество и какви други неща ще са ми необходими ?
  12. Има ли някои които го е правил това или просто да познава някои които го е сменял. Интересувам се какви са отзивите, работи ли добре заслужава ли си ?
  13. Еми аз нещата мога да си ги намера до колкото разбрах ми трябва по големия сив капак на таблото, дислей и модул и кабели към тях. Обаче големия ми проблем е кои ще може да ми е монтира... Мисля че това са нещата ?
  14. Здравейте, от скоро съм собственик на Ауди А6 2007г. В момента съм с червения монохромен дислей (малък,тесен) и искам да го заменя с по-широкия екран на навигацията. Някой може ли да ми каже правил ли е подобно нещо, към кого бих могъл да се обърна и подобно нещо какви пари може да ми струва ? Благодаря предварително
×
×
  • Create New...