Jump to content

VKG

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от VKG

  1. Здравейте Първо благодаря много за съветите. Искам да уточня, че наистина не съм изобщо състезателен тип шофьор и не обичам много високите скорости. Затова не смятам за нужно да вземам най-мощния мотор. Решил съм да бъде 245 к.с 3.0 TDI. Имам само един малко странен въпрос: тъй като съм близо 185 висок, дали ще имам проблем с мястото в колата (особено отзад ако ми се наложи да стоя) ? Просто някак ми се вижда доста скосен тавана. Благодаря е лек ден/вечер
  2. Здравей ! Първо, по зелените площи и по тротоарите може да паркира само някой селяндур. Уви не съм от тези хора. Второ, тази тема не е създадена с цел да получа поздравления за избора си. Както обясних, създадох темата за да получа някой друг съвет и информация за автомобила от хора, които са запознати с него. И трето, казваш ми да не реагирам бурно на някои мнения, а ти самият реагираш бурно на моята тема. Хубав ден/вечер !
  3. Здравей ! Точно това имам в предвид. Нямам нужда от някоя голяма лимузина или огромен джип, който да ми харчи по 15-20/100. А с баща ми сме се разбрали поне за начало аз да си поема разхода на гориво. Приятен ден/вечер ! Здравей ! Виж гледал съм и Х3. Вози доста по-твърдо и интериора ми е някак си „по-дървен“ от този на Q5. Иначе не е лошо и това SUV. Приятен ден/вечер !
  4. Здравейте ! Вижте избрал съм Q5, защото ще ми върши най-добра работа. За градски условия е перфектен, защото не е много голям и няма да издирвам места за паркиране цял ден. Има що-годе голям багажник. Луксозен е като за SUV автомобил и вози удобно. Има достатъчно място (1.85 съм). Може да се намери добър автомобил след facelift-а в рамките на моя бюджет. Е какво повече да искам ? Приятен ден/вечер !
  5. Здравей ! Виж всеки има различно мнение както за автомобил, така и за други неща. Много хора ми казват, че джипа е за жени. И от къде на къде е за жени ? Да не би от Ауди да изискват само жени да го карат ? Това, че повече женски го карат не го прави женствен. Според мен всяка една кола е предназначена за всеки един човек, било то мъж или жена. Въпрос на вкус. Няма такива женски и мъжки автомобили... Относно това, какво луксозно виждам в Q5, ами определено е доста луксозно за класа си. Разглеждал съм и други SUV автомобили и ми изглеждат доста дървени на фона на Q5 особено след facelift-а. Но отново казвам, че всичко е въпрос на гледна точка. Приятен ден/вечер !
  6. Благодаря ти за съвета ! Виж не е лошо това, което си ми показал, но този S line пакет ми е излишен. Аз си падам по комфорта и лукса, а не по спортното. Също да добавя, че колата няма да се купува от България, затова не следя обявите в българските сайтове за автомобили.
  7. Благодаря за съвета !
  8. Здравейте ! Първо благодаря за бързите отговори ! Искам да уточня, че никога няма да си взема кола, която не ми харесва и няма да ми е кеф да я карам. Дори да е чисто нова. Гледал съм и A4 и честно да ви кажа не ми допада много (нищо лично). А6 ми е някак си по-красива и отвън и отвътре, но както казах съм се насочил към SUV автомобил. „Robobug“ попита с какъв двигател. Насочил съм се към 2.0 TDI автомат (не ми харесва ръчка, особено на такава кола). Колата ще се кара предимно градско, както обясних и не смятам, че е нужно да скачам на по-голям двигател, като 3.0. Приятен ден/вечер !
  9. Бюджета е до 50 000лв, който се поема от баща ми за което много му благодаря. Приемам всякакви критики. Искам да уточня, че не съм от онези шофьори, които карат с 200км. Не съм фен на високите скорости. За това и съм се насочил към Audi Q5.
  10. Здравейте ! Наскоро си изкарах шофьорските изпити и си получих книжката, така че идва ред и за кола. Насочил съм се към SUV автомобилите и по-специално към Audi Q5 2013 година (след facelift-а). Колата ми харесва, понеже не е твърде голяма и съответно не е твърде малка и е идеална за градски условия (според мен). Ще се кара предимно градско или по магистрала. Създавам тази тема с идеята вие да ми обясните дали съм се насочил към правилната кола и да ми дадете някой друг съвет относно автомобила. Благодаря предварително !
×
×
  • Create New...