Jump to content

Deathrun

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Deathrun's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за съдействието!
  2. Все съм си мислил, че миризмата и цъкането са свързани с това, че си заминава. Явно е нормално и при други хора, и ще се въздържа от махане на този етап.
  3. Не знам дали е запушен или не, ама понякога в купето мирише на нещо средно между развалени яйца и пръдня. Отделно и че като изгася колата, и започва да цъка.
  4. Здравейте! Колата е Ауди А4 Б7, 1.8т 163 коня (BFB), предно задвижване. Смятам да махам катализатора, тъй като започна да е проблемен. Какви пари мога да му търся от търговци, които се занимават с това? Интересува ме и процедурата при замяната.
  5. Каква е горе долу цената на интервенцията с въпросния датчик?
  6. Разбрах, че хела е добър вариант. От къде да търся с по-малка вероятност за гадно менте?
  7. Колега, не съм глупав и си проверих маслото, а то да е паднало с изключително малко от средата.
  8. Благодаря за включването! А проблем ли е, че съм я карал, тъй като след като се появи индикатора на таблото и се информирах, че е просто датчик, но знам ли...
  9. Здравейте! Преди 2 седмици ми светна датчика за налягане на маслото. Покарах колата след това и това би ли било проблем, тъй като тепърва ще го сменям поради липсата на майстора ми. А и с какъв бихте ме посъветвали да го сменя? https://audibg.com/forum/uploads/post-59841-0-85079600-1376128013.jpg Това е индикатора, който излезе. Снимката не е моя. А4 Б7 1.8т 163 БФБ.
  10. Deathrun

    Тампон за двигател

    Предложиха ми за ляв 245, за десен 255. 500 лв. само закупуването. На тоя етап ми се вижда твърде много и то за подобна интервенция. По принцип не ми е проблем, но на тоя етап не мога да дам 600 лв. за едни тампони и труд. Ако някой може да предложи някакъв алтернативен вариант. Meyle предлагат за по 160 бройката. Ако някой има наблюдения?
  11. Здравейте! Предстои ми подмяна на тампоните на двигателя. Колата е А4 Б7 1.8т 163 BFB. Разбрах, че се купуват оригинални. Ако някой може да приложи линк от къде мога да ги закупя, защото търсих, но намирам само други марки.
  12. Предишния собственик ми каза, че го е сменял, защото много започнал да му отделя отгоре. При закупуването в сервиза я гледаха абсолютно отвсякъде, а на момчето му направи впечатление, че има леки вибрации на празен ход, но каза, че най-вероятно е някой тампон на двигателя.
  13. Искаш да кажеш, че е за смяна ли, колега?
  14. При едното ти падат пломбите, другото се понася.
  15. Здравейте! А4 Б7 1.8т 163 BFB на предно. Колата има странни, равномерни вибрации на празен ход. По принцип не ми е проблем, но открай време много започнаха да ме дразнят и започнах да се чудя защо. Студен първи старт, момента, в който падат от 1200 до 900 няма нищо. Когато хлопне на 900 и започват тези равномерни вибрации. Не е тресене, а вибрации. Пределно ясно ми е, че не сте гадатели, но очаквам предположения. Тампони на двигателя?
×
×
  • Create New...