Jump to content

krasi1980

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 1.9tdi 110кс

Персонална информация

  • Локация
    Ловеч

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

krasi1980's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, По време на шофиране започна да ми мига жълтата лампичка ( спирала ). Така карах около 30 км. На следващите дни колата започна да пали трудно и сега въобще не ще да запали. При палене се чува, само стартера и шум от двигателя, като от шевна машина. Акумулатора ми е нов Свалих 4-те свещи -работят . Кабела за подгрев на свещите ми не е добре. Натро;ен, като имам съмнение, че едната лула въобще не дава контакт. Релето за подгрев на свещите също е здраво. Масло в двигателя е на горна граница. Стартера ми е сменен преди 1 месец със нов (Bosch) , но след смяната забелязах, че при палене, като че ли бендикса задържа . Чуваше се звук. Сега само върти стартера и се чува бързо тракане в двигателя и не пали . Благодаря Ви предварително.
  2. Здравейте. Скъса ми се задния мост и искам да Ви попитам дали мога да мина със заварка на моста или е по-добре да си купя втора употреба. Също така искам да Ви попитам колко струва смяна на заден мост ориентировъчно, а също и ако някой е поръчвал по Еконт колко излиза доставката тъй като е тежка и обемна част. Благодаря ви предварително.
  3. Здравейте. Продавам ауди а3 1.9 tdi. 1999г. С бг регистрация. Колата е внесена от Австрия преди около 2 г. В България е карана около 10 000км. Сменен съединител и маховик преди около 500км. Сменени всички филтри, моторно масло, масло скоростна кутия. Летни гуми Пирели и комплект зимни гуми на около 200км. Цена 4 000лв. Тел. 0876447144 По удобно пишете на ел. Поща krasimir_iwanow@abv.bg Красимир Енчев
×
×
  • Create New...