Jump to content

asen_kn3

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

asen_kn3's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купих си А4 1.8т куатро 150 конски сили. От началото мислех, че колата е топ, но в последствие след каране на други подобни автомобили, че колата ми не върви изобщо. Реших да се поровя и установих, че катализатора ми е запушен и го изхвърлих. Колата обезумя започна да върви адски много, но започна и да пуши. Преди това нямаше грам дим сега има постоянно и маслото започна да изчезва в мотора. Посъветвах се с майстор който прегледа турбото и ми каза, че съм за ново такова и че колата ми губи маслото от там. Той свали маркуча пред турбото и на пипане разбра, съответно и аз пипах че има луфт на перката напред на зад 1 2 милиметра което не знам дали е нормално или не. Въпроса ми е какво да правя да сменям ли турбото или да търся някъде другаде причината и ако е тази дали да търся от 163 или 190 коня дали ще стане тази турбина или всичко е софтуерно напомпано. Поне ако сменям турбото да има защо. Благодаря ви предварително.
  2. Така значи аз обясних по- горе, че излизаше това със сензора,но след смяната на датчика на картера изчезна тази лампа и на всеки 100 км ми светва на таблото,че маслото ми е на минимум. Правя следното за да ми изчезне задържам бутона с ключето на таблото давам контакт, натискам бутона за зануляване на километража , връщам ключа и след това паля . Лампата изгасва за 100 км точно и след това пак светва .
  3. https://www.autopower.bg/датчик-за-нивото-на-маслото-automega-audi-a4-sedan-8e2-b6-1.8-t-3090706601j0b-g630c105-i18037276.html Замених го с този датчик.
  4. Така беше, но изчезна след смяната на датчика на картера.
  5. Здравейте колеги, Искам следния проблем. На таблото на моето ауди изписваше някакъв сензор, след четене по форумите разбрах, че трябва да сменя датчика на картера. Смених го, но след това започна да ми свети лампата за минимум масло. рестартирам я с програма или ръчно от конзолата на аудито, но на всеки 100 км отново светва. На диагностиката не показва никакви грешки. Нивото на маслото на пръчката е в норми.
×
×
  • Create New...