Jump to content

Misho8006

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Misho8006's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ами аз карах 2.0 TFSI 2018г. 252кс. Двигателя като цяло е добре, мойта бе 4х4 разхода в града 12 извън 9. Естествено зависи как я караш. Взех я на 13000км продадох я скоро на 45000. Но вътре се чуваше едно неритмично бучене окол 110 до 130 и това ме дразнеше много. при дизела 286 го няма. Той е доста по еластичен и за сега си джиткам него. При бензина когато минава в режим почистване катализатор се усещаше лека вибрация породена от подкачващата помпа, защото налягането става доста по голямо това също ме дразнеше. Но тези неща се усещат като свикнеш с автомобила. Ако досега не си карал ще ти хареса много. С всеки изминал ден става все по разочароващо. Не бих препоръчал. Има за съжаление по добри бензинки и то на БМВ въпреки че отвън се чува като фуражомелка, вътре усещането е доста доста доста над Ауди. Не съм фен но това е истината. Разход на масло на 10000км 700мл. доливах. при последната смяна преди да я продам не съм доливал имам чуството че намаля разхода. Ако трябва да я сравня със старата ми Б8 3.0 ТДИ 239к.с. Б8 си остава брутална във всяко едно отношение на 230000км. грам разход на масло, бе ръчка вървеше много разход смешен. При Маднес мотор спорт я ремапнах и стана 300к.с и 850N. Но се поувлякох и зимата преди 3 години се разбих в дърво. А-ла бе за надин. Извадиха ме жив малко в болница и всичоко е ок. Леда ме подведе и се завъртях странично карах с 80км. Не мога да повярвам с с 80 какво стана, така че внимавайте.! Тогава решик че Б9 е следващото но уви много се разочаровах. Радвам се ако съм бил полезен.
  2. Здравейте, имам ауди А4 Б9 2017 от Канада е внос. Какво трябва да направя за да ъпдейтна фърмуера и картите на навигацията? Има ли някъде описано точно какво се прави? Плащтат ли се тези карти и какви пари? Качвам с какво съм в момента
×
×
  • Create New...