Jump to content

vlado7711

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a3 140hp

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vlado7711's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, вчера имах работа извън града и по магистралата от Варна до Девня си я понастъпах така да кажем по стабилно и през целия път до разклона, който не е много държах една и дъща скорост с едни и също обороти около 170 на 3 хил. горе долу, но след като спрях изгасих колата и я запалих пак ми светна check някакви идеи от какво може да бъде и дали се дължи на скоростта, с която съм карал. Колата е audi a3 8p sportback 2005г. 140 коня. Благодаря!
  2. Предполагам не е препоръчително да се кара колкото и близо да е сервиза
  3. Благодаря много за отговорите! Имам и още един въпрос понеже в сервизната книжка пише, че колата е с масло 10w40, а неколко човека вече ми казват, че тези мотори се карали с 5w40 и ми е много серт, ако тръгна да не стане некой проблем. И някой може ли да ми каже читав майстор във Варна, който да си разбира.
  4. Тоест мога да карам колата спокойно докато не се изчисти грешката от борд компютъра? Понеже маслото е в норма в момента
  5. Здравейте нов съм във форума. Вчера си купих audi a3 sportback и човека в салона ме убеждаваше как колата е напълно обслужена и има масло за още 2000 км. Все пак аз реших да ида на сервиз още на същия ден, но докато карам и ми светна лампата за ниско налягане на масло (жълтата). Сложих новото масло, но грешката не се изчиства и профължава да свети на таблото. Маслото, с което е карана колата е Super Mobil 2000 10w40. Възможно ли е тази грешка, която е на таблото да си стои въпреки, че има масло. Днес ходих на студен двигател маслото си е между мин и мах
×
×
  • Create New...