Jump to content

mustang

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди А8

Персонална информация

  • Локация
    Хасково

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mustang's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. mustang

    Тоци 3.3 тди

    Здравейте. Искам да попитам къде точно се намира релето за мигачите, респективно релето за аварийните и бушоните към тях, както и бушона за люка.
  2. Здравей. Трябва ми кора под двигателя за А8, 3.3, 2001 г. Кажи цена, ако имаш налична.
  3. Благодаря за отговора. Ще сваля филтъра през уикенда и ще видя какво ще покаже.
  4. Възможно ли е да е от това, при положение, че няма никакви други симптоми освен въпросния шум, който е доста протъпен
  5. Здравейте. Отскоро ми се появи шум(нещо като буботене все едно спукан или разхлабен маркуч) от филтърната кутия. Четох тук и по други форуми и някои мнения са за захабени разпределителни валове, само че при мен няма други симптоми освен въпросното буботене. Иначе двигателят си работи сравнително тихо, няма други нетипични шумове или вибрации, нито играят оборотите. Има си и тяга и няма проблеми с паленето. Та въпросът ми е дали шумът може да не е от разпределителни валове и от какво друго може да е. Само да добавя, че при студен мотор шумът е по-силен, а при загрял не-толкова.
  6. Здравейте. Някой разглобявал ли е самия джойстик с цел почистване или не подлежи на разглобяване и трябва да си взема друг. Проблема е, че бе залят с кафе и сега не работи както трябва.
  7. mustang

    Пуши отпред

    Благодаря
  8. mustang

    Пуши отпред

    Здравейте. Снощи се появи странен проблем. Настъпах малко повече колата от светофар до светофар(100 км вдигнах) и като спрях на бензиностанцията нещо отпред в дясно започна да пуши около фара. Докато отворя капака пушека изчезна. Непосредствено след това докато се прибера отново взе леко да пуши, но като спра-спира да пуши. Форсирах мотора на място-пак не пуши.Днес сутринта го нямаше проблема. Случвало ли се е на някой. Проверих нивото на маслото-почти на максимум си е. Къде се намира турбото да взема да му огледам тръбите и свръзките.
  9. mustang

    А8 3.3 TDI съвети

    Тресе межди 1000 и 1500 оборота само в движение. На място не тресе.
  10. mustang

    А8 3.3 TDI съвети

    Мисля, че при загрял тресе повече....
  11. mustang

    Бушони Д2 3.3

    много благодаря
  12. mustang

    Бушони Д2 3.3

    Здравейте. Интересува ме къде точно се намират бушоните на колата и по - конкретно кои са бушоните за задните светлини. Предварително благодаря за отговорите на този въпрос.
  13. mustang

    А8 3.3 TDI съвети

    Благодаря за инфото. Забелязах, че има тресене при ниски обороти. Възможно ли е да е от ниско ниво на масло в кутията или задължително е хидротрансформатора.
  14. mustang

    А8 3.3 TDI съвети

    Също така не мога да намеря копчето за завесите на стъклата на задните две врати.
×
×
  • Create New...