Jump to content

restart

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от restart

  1. Здравейте, колеги, автомобила е ауди а6 4ф 2007г 3.0тди 233хп.Проблема е странно поведение на кутията при загрял автомобил.Като е студена или като се кара спокойно всичко е наред, но при по-чести смени на предавки, по агресивно шофиране и т.н. скоростната кутия започва да рита доста неприятно между втора и трета предавка.Прави го само между тях двете и при включването на задна.Ако я изгася и запаля след 10 мин всичко е нормално.Отдавах го на ниско ниво на маслото, днес го проверихме, до колкото разбрах при около 50 градуса температура, от пробката тече при запален автомобил, същото е положението и на напълно загрял мотор и кутия, както и на студен.Цвета на маслото е кафеникав, сменено е преди около 40 хил км.Според вас как да процедирам?Дали евентуална смяна не би влошила нещата?Кутията няма други проблеми, не знам дали си струва да се отваря на този етап.Препоръчаха ми някаква японска добавка, което не ми звучи като добър вариант.Моля за съвети.
  2. Добре, благодаря за информацията, коелега.А някой с мнения по въпроса ми с окачването?
  3. Преходника от компресора към гумата, като цяло не съм сигурен какво съдържа пълния комплект.Ако се остави колата дълго време зимата без да се кара, не е ли това варианта(клемата).Благодаря.
  4. 2008 е колата, благодаря за отговорите, а ако ми се наложи да откача едната клема примерно, пак ли цялата тази галимация трябва да се случи.А за резервната гума мисля че нямам преходник.За окачването някой има ли мнение?
  5. Здравейте, преди няколко дни си закупих Q7 3.0тди.Първите впечатления от джипа са ми доста добри, но изникват няколко въпроса.До колкото прочетох, акумулатора е под седалката на шофьора, до тук добре, но достъпа е доста труден и при наличието на ел седалки, при евентуално изтощен акумулатор какво правим? Има ли някъде изведено по-достъпно място за подаване на ток?Другия ми въпрос е как се процедира със резервната гума, ще се радвам някой да ми разясни какво съдържа пълния комплект, защото мисля, че нещо ми липсва гледайки инструкциите в багажника.И последно имам питане за въздушното окачване, въпреки оплакванията на мен при 18-ки возията ми допада, но до колкото разбрах адаптивното окачване е сравнително проблемно, при мен често се налага да спирам колата под наклон т.е. двете гуми на бордюри и т.н. това скъсява ли живота на амортисьорите (изхождам от това че натоварването върху два от тях е по-голямо и колата стои доста време под наклон) и като цяло как се съхранява окачването в добро здраве като изключим по-внимателното каране.Въпросите ми изхождат от това, че ми се налага да разчитам на колата си, карам много и на дълги разстояния и предпочитам да съм подготвен във всяка една ситуация, благодаря ви предварително.
×
×
  • Create New...