Jump to content

Vlad91

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Vlad91

  1. Здравейте,при мен проблема е следния. Когато пусна климатроника на топло или студено,няма значение. Се чува постоянно някакво местене на клапите. Същото се получава след като изгася колата,няколко минути след това го прави същото.Закачихме я на Ваг комп,изкара няколко грешки,изчистихме ги и пуснахме адаптация. След нея не записа никакви грешки и нещата се оправиха за един ден. Сега прави пак същото....е по-малко като интервал от време,но го прави.Ако извадя моторчетата и ги почистя ще се оправят ли или направо да сменя всичките,защото имам друга а 4-ка за части,която нямаше този проблем?

  2. На 12/30/2015 at 7:54, mishleto написа:

    преди месец или два си купих двете огледала, двете машинки за ел.стъкла  и бутона за управление на огледалата - това е всичко нужно за работата им! 
    Сменят се машинките, слагат се новите огледала и без кодиране всичко работи ! Старите огледала са с 4 кабела а тези са с 12! Свалих ги от Б6 2002ра ! 
    Дръжката на вратата струваше 18 лири нова от Ауди ! МОга да покажа клипче ако искате ! 
    за да retrofit-нете тази функция най-важно е да имате точно тези 5 неща - копчето,двете огледала и двете машинки за ел.стъкла! 
     Ето и линка 

    http://www.audi-sport.net/xf/threads/power-folding-mirror-retro-fit-completed.162898/

    Здравей,как става самото вадене на огледалата,гледах някакво клипче на което вадят кората на вратата,тонколоната за да стигнат първо до кабела,има ли по-лесен вариант или не?

  3. Здравейте колеги,загледал съм отново една б6-ца 1.9 тди. 130кс

    Уж нов внос,във Враца е колата.Утре ще отида да я видя,та въпроса ми е какво скрито може да има като проблеми,знам че колата е до късмет,но все пак искам да намаля бъдещи проблеми.

    Мога да взема Ваг-ком,но незнам какво да гледам с него?

    Ще съм много благодарен ако  изкажете мнения.

  4. На 8.02.2019 г. at 17:36, bobitovn написа:

    Колата изглежда добре и е добре оборудвана.За тези пари се учудвам, че не е отлетяла още.Представям си какво се купува масово.Хората сигурно скачат с още 1000лв. на Б7 с 3.0 тедеи без да знаят какъв четвъртит ги чака там.

    Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk

    Ами мойте уважения,ама колегата да качи снимки на колата сега,а не преди 10 години когато я  е внесъл в България.

    Разкарва хората напразно да видят кола която няма незасегнат от ръжда детайл!

  5. На 13.11.2018 г. at 19:55, mng написа:

    Пластмаските за чистачките който са като щипки ги има в Порше София Запад на цена от около 1.50-2.00 лв.

    Аз на моята ги закупих от там, а на всякъде ми казваха, че не се продават само те и трябва цели рамена. На чистачките няма алтернатива, произвеждат се само от Бош и Валео. Аз взех Валео за 30лв с отстъпката.

    Само да те поправя че може да си ги поръчаш от всеки един магазин за авто части,само ти трябва номера

  6. От месец обикалям по автокъщите за нова б6-ца и гледам че при еднакъв код на мотора на едни коли едната перка е зацепена и върти  постоянно а при други(като моято бивша) не.Кой е по-добрия варинат и защо са направени по различен начин?

  7. преди 8 минути, Maranello написа:

    Че плащам за нищо. Поне така излиза след като ми изчезват покупките и те не носят отговорност. Как по ясно да го напиша? Преди с iTunes правех бакъп на app, но премахнаха тази възможност. Споменавам го, защото в същата тази декларация пише, че аз трябва да си правя резервно копие. С музиката ок, имам. Но е неприятно да не я виждам в библиотеката си, след като съм я закупил. В старата декларация пише, че закупувам а те пазят и винаги мога да я изтегля. В новата се казва, че отменя всички предишни. Сменят модела на абонамент и не им пука. Днес ми спряха и Епъл мюзик, защото не съм приел общата декларация. Утре ги погвам. 

    На 12.09.2018 г. at 22:14, МММ1 написа:

    iPhone XR не чух да се споменава за стерео звук.. Има ли ?

    Е ти явно си единсвения който си купува музика от itunes :)

  8. Колега този двигател за това купе мисля че не е достатъчен. Карал съм и съм се возил доста на по-старото купе с такъв двигател,вади звук,но до там... доста е тромава.Карал съм също и 3,2 бензиновия мотор в седан 2005,там нещата са малко по-добре.

    Но щом си я видял днес и не ти е харесала...минавай на следващата

  9. Здравейте колеги,на снимки и като интериор тази обява ми допада,но всеки знае че снимките лъжат.

    https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11534249942558111&slink=85tywe

     Моля дайте някакви мнение и вие за колата по снимки и като цяло за коли внос от Швейцария,вчера цял ден четох по форумите на VW,Ford,Peugeot и др,че колите от там са се поддържали добре,но имали проблем с ръждата.

    Също така ако някой колега е от Плевен и има желанието да и хвърли едно око ще съм много благодарен и ще почерпя.

     

     

  10. Здравейте,търся да си купя въпростното ауди от заглавието. По възможност да е 131 кс. и с шест скоростна кутия.

    Ако някой продава или знае читаво което се продава,нека ми пише.

    Благодаря!

     

  11. в Ибей ги има за по-малко пари,може и да ставаат.

    За сведение имам комшия който живее в Германия,преди две седмици беше тук с една А6 2005г,забелязах че не му свети стопа,казах му и той вика знам,като се прибера ще купя нов, 60 евро е...което някак си ми се стори много странно,тук за а4 е 130-150лв,там за а6 който е по-дълъг 60евро=120 лв,а и със сигурност ще е с по-добро качество

  12. Здравейте,някой знае ли как се махат страничните лайсни,които се намират на колоната между предните и задни врати на ауди а4 б6.

    Искам да ги облепя с карбоново фолио и най-добре ще стане ако може да се свалят.

    Намерих клип в интернет за б5 но не и за б6.

     

    Благодаря

×
×
  • Create New...