Jump to content

teodorchangalov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от teodorchangalov

  1. Здравейте група. Моля за малко информация. Та бих искал да знам кои са и за какво служат релетата под главния компютър. (Ауди А4 Б6 2003г 1.9 ТДИ ) Благодаря.
  2. Извиньвам се бях закачил видео но явно не се е качило. Лампите са ABS и ESP. 20180511_193211.mp4
  3. Здравейте банда. Обръщам се към вас с зов за помощ колата ми нещо се побърква (ауди а4 б6 1.9 тди 2003) светват две лампи и не пали. Това го прави на топъл двигател. Проблема за сега се появяна рядко да кажем от миналата година октомври общо 7-8 пъти. Моля помагайте. Поздрави.
  4. Ами не това са единствените индикации и лампи който светят абс и есп.
  5. Здравейте банда . Помагате на много хора и решавате доста проблеми заедно. Та реших да се обърна към вас. От края на октомври съм собственик на Ауди А4 2003 1.9 TDI 131ps avant с код на двигателя AVF. Проблемът е следния при загрял двигател не иска да пали и светят abs и esp а лампата за подгрев не свети. Това ми се случи за втори път, след кратка пауза като например зареждане или да отскоча до магазина. Колата запалва отново когато тя си реши след няколко подавания на контакт,лампата за подгрев светва отново. И след това все едно колата не е правила този проблем. Та се надявам хора които са имали същия проблем и са запознати да споделят. Благодаря.
×
×
  • Create New...