Jump to content

ICEFEN

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4B8

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ICEFEN's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. благодаря, ще пробвам.
  2. Здравеите, Откраднаха ми резервни ключове за колата. Знае ли някой дали е възможно да се смени кода за запалване в AUDI сервиз .
  3. Да, алармата работи направихме упражнението.
  4. да, чудесна идея. бях забравил, че веднъж преди много време сина ми беше се заключил в колата и тя се разсвири.
  5. За да я проверя дали работи сигурно трябва да я задействам по някакъв начин, но се опасявам че ще ревнат съседите. По добре да я закарам на компютъра .
  6. От скоро се появи нещо ново което преди го нямаше. След като заключа с дистанционното светодиода на вратата започва да свети постоянно няколко секунди след заключването. Остава така около 30-40 секунди след което започва да си мига както обикновено преди. знае ли някой това какво означава и дали е индикация за някакъв проблем. За известно време се беше оправило , но сега пак се появи. Иначе вратите се заключват нормално. Дали не е нещо свързано с алармата?
  7. Здравейте, И при мен има този неприятен проблем с предната врата. Оказа се едно от жилата засяда в затворено положение. Механичен проблем. Лятото беше се оправило. Когато е топло изчезва и пак се появява в студеното, но само ако дръпнеш дръжката от вън преди да си откючил с дистанционното. Сега трябва пак да го разглобявам и да смажа или да сменя това жило.
×
×
  • Create New...