Jump to content

barry allen

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

barry allen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Покарах въпросния 2.5tdi няколко дена и нещо рязко се отказах от него. Нещо му липсваше сякаш, знам ли и аз. А и щом видях въпросната а4-ка с 3.0 се влюбих в нея.
  2. Значи както казах не търся икономия от V6 двигател. Харесал съм ей тази и се надявам да сполуча с покупката и:
  3. Решено е - дизела отпада. Харесал съм си една с 3.0 бензин, даже я има тука във форума и ще я взема живот и здраве след празниците. Благодаря на всички за съветите и мненията.
  4. Горе долу съм запознат колко лева харчи в минута колата, та в крайна сметка 1 път се живее. Интересува ме за какво да гледам тъй като колата се намира в Кюстендил, а там познати нямам. Ще я покарам малко да видя как работи в ниски/високи обороти и как сменя скоростите, но нещо по-конкретно което да се гледа има ли?
  5. Виждам позитивни отзиви за типтроника и. Разхода няма какво да го коментираме просто, не си взимам ауди за да карам икономично Колата щом я взема директно заминава в сервиз за обслужване на двигателя и кутията.
  6. Здравейте. Харесал съм си A4ка, 2.5TDI, 180 коня, автоматик, 2002 година. Твърдо решен съм да взема въпросната кола(запознат съм с разходите които отиват по въпросния двигател).Въпроса ми е за какво да гледам при покупката и най-вече как да разбера дали има проблем в самия двигател. Видях,че е позволено и линкове към обяви да се пускат тъй че - http://www.cars.bg/offer/c1180449
×
×
  • Create New...