Jump to content

Iliyan_tatoo

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4, 1.9 tdi

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Iliyan_tatoo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Провери първо кабелите. Моите бяха изгнили. Наново ги запоих...не че оправи проблема. Пак отказват от време на време, но по-рядко. Който и да сложиш за съответната година, трябва да работи (ама не съм пробвал) само екстрите ще са различни (в зависимост от настройките на новия конфорт модул).
  2. Благодаря за идеите и съветите. Задните стъкла наистина са с ръчка. Забелязах, че като отварям/затварям шофьорската врата прекъсва и дясния високоговорител (във вратата). Може да се окаже кабел/и...последните няколко пъти като натисна нещо - всичко е ок. Ще го гледам след празниците. Весело посрещане на новата година. Поздрави.
  3. Модула във врата го гледах....почиствах, контактен спрей.....после обезмасляващ спей.....същата работа :(! Тези кабели не съм ги гледал...Каква е идеята - да не са прекъснати или да не дават накъсо? Ще проверя. Благодаря.
  4. Здравейте, колеги. Някой подменял ли е комфорт модул? Моят почна да се държи странно (понякога не мога да свалям прозорци, не мога да движа огледалата и т.н.). Мисля си, че е от модула. Моят е 8E0959433J. За съжаление, никъдене не откривам със същите цифри и букви. Въпросите ми са: 1. Може ли да се смени с друг модул (напр. някой между 8E0959433J и 8E0959433AQ) за ауди до 2001 г.? 2. Може ли са да се смени с модул за ауди след 2001 г. (от 8E0959433AR до 8E0959433BD)? Ако някой се е занимавал или е наясно, моля да ми пише. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...