Jump to content

AudiLover1

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Локация
    Кюстендил

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

AudiLover1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Така е. Точно това много ме обърква. От една страна не виждам ологика да е верига или да е прескочила,щото нямаше шумове,колата си върти нормално и даже разпределителния си се върти и веригата си е на място. От друга страна трябваше да си покаже при диагностиката,но нищо не показа..
  2. Прочетена е и не е показала никакви проблеми. Пък и ако е прескочила не трябва ли да е разбила всичко и съответно да не се върти разпределителния и да се опитва да запали,но да не може,все едно няма гориво в колата. Като спря не издаде никакъв шум също така.. Дали има вероятност да е от нещо в горивната система?
  3. Здравейте,колеги! Много се извинявам за може би глупавата тема,но имам нужда от компетентно мнение,щото не мога да се похваля с много знания в тази област. Става въпрос са Audi a6 2.7TDI от 2007 година. Както си карах и просто колата започна да намалява сама,аз съответно отбих и тя просто си спря. Не последваха никакви шумове. Колата върти и при въртене на ключа се вижда от капачката за сипване на масло,че разпределителния вал върти. Колата е на 270к километра и мисля,че никога не е сменяна верига. Човека от пътната помощ ми е каал,че скъсах верига,но един приятел махна някакък капак с още 10 неща отзад и видяхме,че веригата си е на място,но беше хлабава. (1 седмица колата си стоя така в двора) При опит да се запали и веригата си се стегна и даже не е хлабава в момента,но колата не иска да пали. Извинявам се пак ако въпроса ми ще е глупав,но дали има някаква истина в думите на пътната помощ и ако не,може ли да ми дадете някакъв съвет какво да проверя? Колата не е издавала никакви шумове преди да спре,работеше си напълно нормално до последно и просто спря без някакви съпроводени шумове. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...