Jump to content

Макс А8

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Макс А8

  1. Трудно се вижда! Значи маслото на щеката показва между минимум и максимума,преди това си беше на максимума.
  2. Здравейте колеги. Имам следния проблем. Значи двигателното ми масло е на около 8000км. ( Уж Кастрол 5w30 са ми сложили ) Преди няколко дена карам си 8мака и на таблото ми излиза Датчик Масло. Отварям капака и гледам масло на радиотора, то направо го е изхвърлило по него. Като изпръскано. Радиатора е обвид в пластмасова обвивка от страната на двигателя. Колата се кара рядко! Ремака и ролките и те оляти частично с масло, от дясната страна е цялата работа! Измих местото където е зацапано, за да видя къде,що изхвърля неможе нищо да се види Моля за вашите Мнения?
  3. Макс А8

    A8 3.0 тди 171kw

    Благодаря Колега!
  4. Макс А8

    A8 3.0 тди 171kw

    Ще те по съветвам бързо да си оправиш проблема, че после да не съжаляваш. Аз гледах бързо да си го оправя ама уви съдбата не е на моя страна. Термостата струва около 65-70€.Четох в немските форуми има датчик който се нарича на немски е Kühlregler на Бг Незнам.Градско ми гореше около 10,а извън между 7-8,зависи също кой как кара!
  5. Макс А8

    A8 3.0 тди 171kw

    Мерси за Коментара!
  6. Макс А8

    A8 3.0 тди 171kw

    Здравейте колеги Днес ми се случи нещо ужасно на магистрала Тракия. Значе става въпрос за А8 3.0тди 171kw. 2007. Ще ви разкажа цялата история. От скоро забелязах,че тепмературата на двигателя бавно се покачва и играе. Когато карам градско достига до 90 и изглежда нормално,но когато карам на Магистрала ( дълъг път) температурата играе между 65-85,дори и падна на 50 и ми светна жълтата лампа за подгряване и загуби мощност.Лампата мигаше и колата нямаше мощност. Веднагана на майстор и обясних проблема каза Термостата,оп смених го. Днес тръгнах за дома да си празнувам Коледа със Семейството. Тръгнах аз отначало всичко изглеждаше нормално. Аз по принцип съм такъв,няма значение каква кола карам, винаги изчаквам колата да загрее малко и тогава да я напъвам по сериозно. Карам аз с 140 и по едно време пак температурата взе да се понижава.Светна ми жълтата лампа за подгряване и започна пак да мига и същевременно загуби мощност. Отбих и спрях и загасих колата. Изнервих се,отидох да си взема кафе. Поставям ключа паля,всичко пак нормално,потеглям и реших да засиля малко 180 и колата заби муцуната и изгасна. Отварям капака и от капачка,дет се налива масло избило от там масло.Около 100-200мл най много. Стреснах се почаках около 10мин. и проверих щеката,има почти до максимума е. Пробвах да запаля 4-5 пъти,не нестава. Въпроса ми е дали двигателя е отишъл?
×
×
  • Create New...