Jump to content

sho07

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

sho07's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. sho07

    Климатроник - Въпрос?

    Доста хора са така и си карат така и казват, че е нормално а всъщност нормално ли е ? Не смятам че двигателя трябва да си мени така температурата ? През топлите месеци или време не го прави само когато е студено не ми се мисли ако стане -10 -15 тя няма да загрява никога ?
  2. sho07

    Климатроник - Въпрос?

    Благодаря за отговорите още един въпрос ... когато карам в трафика и съм пуснал и двете страни на 28 градуса да духа на 5-6 чертички от вентилатора , колата започва да си смъква температурата си на двигателя малко преди 90 градуса, ако няма трафик си ги държи 90 градуса, а на вън е -1, 0 градуса от какво може да е ? Сменен е антифриза, термостата и водната помпа.
  3. sho07

    Климатроник - Въпрос?

    Благодаря а по default(когато не е натиснати нито едно) ми духа на предния прозорец и на крайните врътки към вратите нормално ли е ?
  4. Здравейте може би малко глупав въпрос но какво правят двете стрелки и бутона между тях на климатроника на А3?
  5. В момента съм извън БГ да. Ровя яко из форума и чета доста но има много мнения и много объркваща информация за това си търся user manual пълно с подробно обяснено кое къде е по колата какво прави, каква му е целта и такива неща. Преди тази кола имах форд за него имах такова и ми беше по-лесно, а по преди бмв и беше още по-лесно можех сам да си правя бая ремонти ама там нямаше толкова електроника. Благодаря за помощта
  6. Колата е 2.0 ТДИ с БКД мотор 2003 година на 200к километри (уж) . при първа диагностика преди 3 месеца някъде от както я имам не излезе нищо. Гледа врях отдолу отгоре да гледам хубаво.. ще се измие двигателя и ще следя а и ще влезе да се провери дали е от капака на клапаните. Все още не съм на пълно запознат с колата... не успях да си намеря точно за тоя модел някво user manual в нета и още се уча коя част ква е.
  7. Знам че е по-нов двигател, но колко ти излезе целият ремонт.
  8. Може ли да покажеш на снимка за къде точно питаш и къде е тая букса където е било при теб да проверя и при мен ще съм ти благодарен. За измиване ми предлагаха с някви спрейове но не вярвам нещо.
  9. Ще я сменя не обичам да е неизправна колата иначе маслото не го бута, а и тя е наскоро закупена 4-5 месеца.
  10. Никой ли не може да изкаже мнение?
  11. Здравейте, Имам въпрос по един възможен проблем или не проблем чух всякви мнения за това пиша. Колата има омасляване по блока което всякъш е от гарнитура на глава. Не яде масло(5в40) изобщо, не бута и антифриза въобще, работи много равномерни и тихо, няма проблем и при каране върви си все така задоволително, турбото е сухо. Ходих в 3 сервиза вече, във всеки получих различни мнения, че нямало никъв проблем и да си я карам така, друг казаха че гарнитурите на главата и на капака на клапаните са за смяна и на някъв вакум също, в третия ми казаха че било нормално с времето да се омазнява. НО все пак на мен не ми се струва нормално и реших да се допитам до вас. Благодаря предварително
×
×
  • Create New...