Дрон

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Дрон

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Ауди А6 C6 facelift

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря ви много за отзивите и препоръките.Проблема го реших. Оказа се проблем с кабела свързващ разпределителната кутия на електрониката с преден десен датчик на амортесьора. При малки токове не отчита грешка (около 0.5А) , но при по-гореми (над 1А) не дава добра проводимост или утечка и се инициира грешка, която втвърдява окачването. А иначе тези от Smatic ги знам. Те се занимават с ремонт на автомобили нов внос на разни търговци и я карат през просото. Най-напред при тях отидох и само ме въртяха и нищо не направиха.Сваляха компресора и го заменяха с друг и ред други глупости.Накрая нищо не направиха вдигнах скандал и ми върнаха парите. Горещо НЕпрепоръчвам Smatic! Сега работя с Vabonti и чрез тях си реших проблема, въпреки, че и те доста се помъчиха.
 2. При мен беше разпределителния клапан.Даваше механична грешка в клапаните. Но сега се оказа, че има още една грешка при която ми свети жълтата лампичка, не ми забранява работа със системата, но втвърдява окачването. Сега съм в процес на анализиране на проблема.
 3. Здравейте колеги, Моля за вашата помощ.Имам проблем с адаптивното окачване. Колата ми е Ауди А6 С6 F5 Facelift 2009. По данни от всички "майстори" компресора е наред, разпеделителния вентил сменен, и всичко работи, Но, дава грешка механична и окачването се втвърдява и е изключително некомфортно. Обикновено грешката се появява при дъжд и когато мия колата. Понякога изчезва и се появява без причина. Моля, ако имате опит по този казус, дайте съвет или ми препоръчйте майстор истински който да реши проблема.