Jump to content

4olakov

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a8

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

4olakov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря колеги помпата беше 50 лв ВДО и си реших проблема дано не се спука тройника скоро че взимат по 40 лв за разглабяне
  2. Здравейте, днес забелязах, че губя течността за чистачките много бързо знаете ли как може да се спука при топло време или дали е възможно да е някой маркуч и казанчето да е здраво? Проблемни ли са попринцип и къде са им дефектите? Колата я държа в гараж и си сипах да видя не тече много но капе от подкалника от ляво .
  3. 4olakov

    Гори масло

    Здравейте, забелязах че на 12 000 изминати от предишната смяна на маслото на пръчката е на минимум карам с Кастрол 5/30. Дали има някакъв проблем ?
  4. 4olakov

    Майстор за окачване

    И аз сложих от старата и вече 10000 съм минал и не тропа мерси
  5. 4olakov

    Майстор за окачване

    гр.София аз имам 40% отстъпка на частите и предпочитам аз да ги купя.
  6. 4olakov

    Майстор за окачване

    Разбрах че ме къпат точно по тази причина направих темата, някой с такава кола да каже къде си я подържа и да купя частите и да отида там...
  7. 4olakov

    Майстор за окачване

    Каза "кривите горни носачи" . Препоръчайте някой преди година и половина ходих при един който прави по обикновенни коли и той ми смени всички тампони,обаче малко след това ходих за накладки в по луксозен сервиз и казаха,че не бил сложил носача под какъвто ъгъл трябвало и щели скоро пак да се скъсат тампоните. Затова искам някой, който е виждал такива коли и знае всичко как се прави ако може да препоръчате ...
  8. Как или къде да отида да ги промият ?
  9. 4olakov

    Майстор за окачване

    Тоя ми каза,че цялата щанга трябвало да сменям,може ли да ми препоръчаш някой разбиращ майстор,от който си останал доволен.
  10. И аз имам проблем с щангата доволен ли си от този Бисер да му звънна и аз ако работи добре ?
  11. 4olakov

    Майстор за окачване

    Днес бях при един "майстор" и каза че стабил. щанга ми е за смяна 2 тампона на носачите маншон на карето и 2 биалетки 1000лв ми обяви и ми се сториха много ... отидох пак с препоръка, но не ми вдъхна доверие..
  12. Здравейте, моля да препоръчате някой изпитан истински майстор, който да работи и със закупени от мен части ако може да не лъже като циганин и да е в София . Благодаря !
  13. Аз имам същия проблем, но не духа топло отзад на всички духалки и отпред на средните две...Каза ми един майстор,че било от моторчето на предните но било много разглабяне и не бил сигурен че щяло да се оправи ако го смени ...
  14. 4olakov

    Keyless entry проблем А8 2005

    Явно е от дръжките защото и при мен на някои работят другите не ,а преди време работеха всички..
×
×
  • Create New...