Jump to content

Cool4e

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 L8 1.8.125кн

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Cool4e's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Cool4e

    Табло Ауди А3

    Честно казано не ми е за гъзарията, а искам просто колата да работи нормалмо и да не пи пищи за бензин, вода, и какво ли още при положение, че е напълно изрядна, и да не включва перки при напълно студен двигател и да ми отчитат стрелките правилно, а не да гледам в канала на климатроника.
  2. Cool4e

    Табло Ауди А3

    Здравейте, След известно търсене и ровене намерих табло ВДО за 70 лв. Имам няколко въпроса: Тъй като е с голям фис трябва ли да сменя и лостчето за къси дълги и мигачите с такова, което за борд компютър? Добре ли е да сменя фис дисплея преди да го сложа на колата? Да допълня всичко ще се прави в сервиз, просто ми трябва предварително инфо тъй като се сблъсквам с това за първи път.
  3. Cool4e

    Табло Ауди А3

    При мен преди работе като се стопли вътре в колата и вече почти не се включва. и си перкам през каналите на климатроника, лошото от време на време ми включва перките дори и на студена кола.
  4. Cool4e

    Табло Ауди А3

    Все още търся табло колеги, и не мога да намеря, но имам и друго питане табло от 2004 8P примерно както и ако е от дизел би ли станало ??
  5. Здравей, колега имаш ли километражно табло за А3 1,8 бензин 8L марка ВДО
  6. Здравей колега трябва ми километрано табло Марка ВДО имаш ли за А3 1,8
  7. Имаш ли километражното табло.Марка ВДО ми трябва и на каква цена ако е такова
  8. Cool4e

    Табло Ауди А3

    Така де да S3
  9. Cool4e

    Табло Ауди А3

    Здравейте, може да се каже че си намерих табло от A3 sline, марка VDO със голям фис дисплей, който е нов и струва 150лв. За цялата работа с монтаж, кабели, и лостче е 350 лв. струва ли си според вас.
  10. Cool4e

    Табло Ауди А3

    В такъв случай има ли оправия? Къде могат да ми го оправят, колко пари ще струва или да си търся ново, какво ще ме посъветвате ?
  11. Cool4e

    Табло Ауди А3

    Колата е 2000г 1,8 бензин 125к.с, таблото нямам идея какво е,
  12. Cool4e

    Табло Ауди А3

    Здравейте имам проблем с таблото, буквално полудява показва каквото си иска, пищи за какво ли не днес пътувах от Шумен до София, през целият път показваше 7500 оборота и 90 км в час, отделнно пищеше за бензин, а имаше около 15-20 литра, температурата на двигателя беше паднала стрелката. Когато се загрее достатъчно вътре в колата понякога отчита правилно. К' во да го правя да търся ново или втораръка или някъде могат да ми го оправят.
  13. Cool4e

    Проблем с паленето

    Да датчика на Хол е давал грешка, но пак не поиска да запали след като отидох да си я взема от майстора и след което видя, че проблема е в бензиновата помпа след няколко удара по нея
  14. Здравейте, Имам проблем с паленето, с А3 съм 8L 1.8 бензин/газ. Така проблема е, когато колата е минала някви километри, загряла е и я изгася, след това не иска да запали, колкото и да върти на стартер не иска да запали. След известно изчакване 10, 20, 30 минути, запалва от раз ( незнам дали има общо но таблото ми не работи, и ако проработи се побърква, а когато е много топло си работи, но и тогава ми го правило този проблем) . Колата работи равномерно на бензин и газ, но на газ ми глъхне когато дигне 90 градуса, но не губи мощност.
×
×
  • Create New...