Jump to content

bolid_auto

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от bolid_auto

  1. 13 minutes ago, mshbul said:

    Какви са тия глупости да сменяш дихтунги на 150х. То и веригите им май там някъде се обаждат. 

    Какви са тия коли дето правят вече.

    На моя 3.0 от първите на 230х бяха поизгоряли дихтунгите, но до 300 сигурно нямаше да пуснат.

    Разпъват им се болтовете. Стария 3.0 тди върви на 1.3 налягане на турбината . Този е на 2.3 . Като цяло си е доста по натоварен двигател. Моите вериги са на 354 к , няма никакви шумове. :)

  2. Здравейте на всички. Смених автомобила с по-нов. Със стария а6 4F 3.0 tdi се бях заиграл доста а тунинга с постигнати 460 кс. 
    Този път ще има лек и скромен тунинг.

    В момента автомобила е с тунинг stage 1 на мотора и на кутията. 380 кс и 750 NM. 
    Понеже гледаме всичко да е сейфти по тунинга за да преминем към stage 2 ни спира високата температура на входящия въздух към колектора. За тази цел сме поръчали филтърна кутия от ауди RS6 със спортен филтър и  тунинг челен интеркулер. До 1 седмица ще са готови за монтаж. 
     

     
     

    82A16D65-90DE-4D9C-BA12-CE0AE578A2DC.jpeg

  3. Не е от това че е тръгвал с газ и спирачка. Просто и е дошло времето. Колата ми е 412 кс на двигател и 800 нм. Не се чупи кутия толкова лесно. Проблемите в притрисането се дължат на хидро , а грешката която записва между трета и четвърта е от износен Е - пакет. Най често там се износва , понеже той е най - малкия. Хубаво е да се пусне и един тест за антифриз. Аз имам напълно рециклирана скоростна кутия за такава кола к-т с хидротрансформатор. Мога да я дам с връщане на старата. Давам с ресет и последен ъпдейт на софтуера. 

     

×
×
  • Create New...