Jump to content

Dimitr0w

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Dimitr0w

  1. Здравейте.Колата е А3 1.8Т куатро с к03. Хванах се да слагам к04 023 искам за маслени и водни магистрали да сложа Ан фитинги с тефлонов маркуч. Някой да знае какъв размер фитинги маркуч и банджота да купя ?

  2. Здравейте. След смяна на турбо колата заработи доста по добре от преди това и няколко дена карах без никакъв проблем. Но забелязох че налягането на маслото не както трябва. Отворих картера и видях че пластмасата което се захваща за маслената помпа се е стопила и почти я няма ... закупих нова и сложих нова маслената помпа почистих цетката и затворих. Налягането се оправи но колата не върви както трябва... С чип е и надува до 0.9 но до 2500-3000 оборота прекъсва и след това почва да върви и надува до 1.5 и спада??? Някакви идеи къде да търся проблема? Благодаря! 🙂

  3. Малко развитие по темата. Закачих колата отново след изчистването на натрупаните грешки покарах я малко. На следващия ден след работа я закачих грешките з ламбда сондата и н75 клапана отново бяха излезли?? Някой да знае нещо или да ме посъветва ??

  4. Здравейте колеги. Колата издуха гарнитура оправих я но след изкарването от сервиза колата не върви както преди... Има едно постоянно прекъсване... И не надува както преди 0.9 надува до 0.4 0.5 и това е.. Смених дебитомера понеже беше дал грешка смених и Н75 с друг но пак така прави.. Сложих нова Ламбда сонда на диагностика отново излизат грешки за нея ?? От какво може да е ??

    20200219_202832.jpg

  5. Здравейте колеги. Имам проблем с горе посочения автомобил. Колата е с газ. Проблема е че светва EPC и оборотите падат до 1000... трябва да изгася и да запаля отново за да тръгна.. с ремап е колата на 180-190к.с . Ако може малко помощ от какво може да бъде това.

×
×
  • Create New...