Jump to content

Mihaelk

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  audi a4 b5 1.9tdi

Персонална информация

 • Location
  Sofiya

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mihaelk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. @arsenal88 koмпресора също е сменен и проверен
 2. @Donvankata миналата есен оправях клапите, че месеше въздуха и парното го нямаше никакво. Майстора ме увери, че са затапени
 3. Здравейте. Опитвам се да съживя климатроника на колата от известно време[Audi A4 B5 1.9TDI]. Постепенно смених компресора и тръбите+ радиатор. Направих профилактика и я заредих с фреон в сервиз. Но проблема идва оттам, че студено в колата няма. Охлажда до към 27 градуса и повече не иска. Направих си експеримент като на запален двигател пипах тръбите и установих, че и двете са топли, с изключение на малка част от по-тясната тръба, която беше ледена[между клапана за зареждане и края, горе долу 20-25см]. Закарах я пак в друг серзвиз като им обясних какво се случва и тн. Един ден по-късно ми се обаждат и казват,че са направили всичко което могат, но не са открили проблема.[отваряли са клапана, махали са игличката, източвали са системата, направили вакуумно изсмукване, диагностика и пак са го заредили] Някакви идеи или съвети какво може да се направи или да ми препоръчате сервиз за района на София?
 4. Здравейте. Забелязах, че като сменям маслото на всеки 5-6 хиляди километра лампата за маслото започва да свети.. и така доливам докато стигна горе долу до следващата смяна. (сменял съм гарнитура и пак имам същия проблем) Някакви съвети?
 5. Mihaelk

  съвет

  а как да го оправя ? Пробвах да задържа ресет бутона ,но не стана ...
 6. Mihaelk

  съвет

  Не е наред, защото така не мога да виждам разхода на гориво, часовника и температурата, както и лампата за гориво...
 7. Mihaelk

  съвет

  здравейте. Карам ауди А4 Б5 1.9тди 1998 година и от няколко дни имам проблем с компютъра. Когато дам на контакт ми изписва на дисплея ОК и след като запаля двигателя дисплея изгасва все едно е изгорял. когато цъкна копчето за трипа ми се появяват всички лампи и се изреждат една след друга (както би трябвало да е ) на дисплея, но след това пак изгасва. Въпроса ми е какво не е наред и трябва ли да си купувам нов компютър?
×
×
 • Create New...