Jump to content

audigot

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от audigot

  1. Колеги ходих при сума ти майстори компресорът е проблемът. Искам да питам колко струва махане и слагане на новия компресор защото тук ми искат по над 100 лв за всяко слагане. А се оказа че компресорът който им донесох от автоморгата също не е читав (бубината) и сега се чудя нормално ли е да ми взима толкова много пари при всяко пробване на компресор или да търся друг?
  2. Ходих при друг майстор и ми каза да взема от някоя автоморга компресор и да го тестваме защото те ги маркирали и може да се върне - каза ми че или това или клапан. Въпросът е какъв компресор да търся точно. Как да разбера модела на моя?
  3. Здравейте, скоро си купих ауди а3 2000 г 1.9тди 110 конски сили. Проблемът е че климатроникът не охлажда. Отидох да го заредят беше пълен до горе и ми казаха че от компресора защото пипна една тръба там и каза че тази тръба трябва да е студена. А тя беше топла - въпреки че климатикът беше пуснат на най-ниската температура. Та ми каза да намеря от някъде втора ръка компресор. Но откъде? И колко вървят? Във фейсбук група ми предлагаха за 100 лв някакъв но как мога да знам дали става. Препоръчайте откъде да взема компресор и как вървят (казаха ми между 80 и 150лв). Другият ми въпрос е еднакви ли са компресорите за всички а3-ки 8Л или има разлика между двигателите и тези преди фейслифта?
×
×
  • Create New...