Jump to content

didko84

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от didko84

  1. Здравейте. Продавам си колицата: Audi 80 1.8s 90 коня 1990г, серво, централно заключване, лети джанти зимни и летни гуми, мп3 стерео. Гражданска и винетка за 2012г има.Забележки по външния вид и интериора. Ще направя снимки и от вътре и ще ги кача и тях Иначе си е в движение колата и няма проблеми Цена 1200 лв, със възможен коментар на цената естествено. Ако има заинтересовани или някакви въпроси може и на скайп deyan9995.
  2. Аз цялото това нещо го направих без да чета никаде. Разглобих таблото, защото исках да сменя лампите на километражите понеже някои светлинки бяха слаби, а самите лампички някои даже са така зачекнати че не могат да излязат. И след като го зглобих, вече нищо не светеше . Като карам нощем си пускам лампата на тавана в колата да видя с колко карам :zustimm:
  3. Благодаря ви за мненията. Някой да сподели колко на година му струват консумативите-ролки мролки ремъци филтри, фреон?
  4. Зьдравейте, вече почти 5 години търкалям Audi80 1.8s 1989г. пълна инжекция. Това беше и първата ми кола която сам си купих за да се уча на шофиорлък на нея .Общо взето тази кола само я карам без да има нужда от много ремонти. Меко казано е здрава като танк, и даже и на моето каране окачването не е дало досега проблеми. Обаче колата си е доста старичка, появиха се доста дребни проблемчета и проблеми заради годинките и. И факта че няма климатик направо ме побърква лятото. Доволен съм от марката и бих искал да карам пак Audi . Въпросът ми е ако взема Audi A3 1.6 бензин, с едно газово. Гледам че цените са паднали и за 4000-5000 лв. човек може да си вземе някоя А3 1996 г с климатик/климатроник .Ооообаче предполагам А3 не е като Audi 80, и наливането на пари ще започне яко. Искам да питам тези които имат такава кола, колко на година им излизат разходи по колата-първо като консумативи, които задължително се сменят, и по честите проблеми и ужасиите по алуминиевото окачване.Щото чувам някви 600-700 лв за смяна на консумативи? П.С.Много искам да взема едно А3 да му *** ******
  5. Всъщнос не съм сигурен би трябвало, а ако не пасва може ли да се уплътни с нещо или да се купува ново, което да върви с някъв по скъп патронник, щото едва ли продават самостоятелно И мерси за бързия отговор
  6. Здр, не ме бива изобщо в колите, така че обяснявам със мои думи, дано някой да ме разбере Значи, Ауиди 80 1.8s 1989 (не е моно инжекция със сигурност , механична или пълна нещо такова е ), наложи се смяна на клемореда а също така и на патронника. Купих клеморед за 20-30 лева и патронник Topran пак някъде за толкоз(първа грешка ). Та опитвам се да си сменя клемореда и патронника сам, но се оказва че не е толкова лесно . Викам майстор, той идва разпробива където трябва и вадим патронника. Перцето накрая му е строшено и затова явно и клемореда се е преебал и той. Взимаме перцето от новия патронник( topran-a) и го слагаме на стария патронник, защото е истински швабски патронник и имало още много хляб в него , а като и видях ключовете за новия патронник-оле мале, като от лего са . Та майстора казва че патронника е вече наред, на мен малко не ми хареса как се върти с ключа в него ама може и да се въобразявам (засича по някой път лекичко), и ме оставя сам да си монтирам клеморедчето и да си я карам. Прикрепям го добре да може да влезе навътре и да има добър контакт с перото и завивам двата болта които го фиксират. Въртя-не пали, кофти акомулатор, сменям взимам друг който е по малко кофти (тука да ви питам има ли начин ако го зареждам и пак не работи да го спася по някъв начин или е за боклука, и как да разбера колко Ah трягба да мие акомулатора, тъй като явно ще се взима нов, да препоръчате някоя марка. Стария е Varta B22 12V 45 Ah 360A). Та значи с втория работещ акомулатор, при завъртане на ключа колата за почва да "кивка" - кив кив кив и опа запали, пробвам да я изгадся въртя докрай-не ще само прай кив кив кив и трябваше да и махна клемата за акомулатора за да изгасне. Това няколко пъти като към края изобщо вече не палеше. Извадих клемореда и с една отверка пробвах директно да я запаля така-но не се получава, затова изключвам да има проблем в патронника та Въпросът ми е възможно ли е да се получава това от нещо друго, или просто чисто новичкия клеморед е толкоз ментак че не ще да поработи и ден както трябва, и трябва да се вземе нов-по качествен, тъй като стария (оригинален) доста време го палих с една отверка, но накрая съвсем се сцепи, а и накрая нямах фарове и мигачи като е запалена колата-само габарити. Утре отивам в славейков (бургас) да търся по скъп клеморед. Дано наистина да е това. И последно километража-лампичките му отзад които го осветяват вечер са много слаби-просто се разглабя взимам старите и отивам с тях в магазина или има и нещо повече? Благодаря предварително ако някой ме светне по въпросите , че от 9 месеца стои тая кола на едно място а ми трябва много вече.
×
×
  • Create New...