Jump to content

Zimo1

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4 Б6 2.5tdi BAU

Персонална информация

  • Локация
    Пазарджик

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Zimo1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги моля за помощ. Двигателя прекъсва само на свободен ход. В движение няма проблем колата върви перфектно. При подаване дори на съвсем малко газ прекъсването престава дори само климатика да пусна пак престава да прекъсва. Днес отворих капака на двигателя и пристегнах електрическите връзки на дюзите, но продължава прекъсването. На диагностика не изкарва грешки. Масло, филтри сменени преди месец. Три от дюзите са в норма една е на -3 може ли от нея да е проблема. Ще съм благодарен ако дадете някакви насоки. Двигателя е 2.0 tdi BKD.
  2. Обърни внимание дали и двата зумера работят при включване на парктроника. При мен беше същата работа 20лв. втора употреба зумер от морга и нещата заспаха.
  3. Модула на парктроника е последния който ще дефектира, търси дефекта в сензор или зумерите. Ако е предния зумер е по-голяма разправията, ма кеф цена нема. Аз на проба-грешка два модула купих и после със зор и загуба ги продадох в ОЛХ.
  4. Колега какъв е проблема с парктроника? При мен беше изгорял зумера от зад и при включване на задна се чуваше само дълго пищене от предния зумер. Ваг Ком нищо не изкарваше като грешка даже не отчиташе наличие на парктроник в колата. Надявам се клиповете да ти помогнат.
  5. Колега дай цена за почистване и рециклиране на фарове A4 B6, и в какъв срок става
  6. Здравейте колеги, някой знае ли дали модул за парктроник с номер 8E0 919 283 B е взаимнозаменяем с 8E0 919 283 A ?
×
×
  • Create New...