Jump to content

rkalamov

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 Allroad

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

rkalamov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за отговора! А какво масло ще ми препоръчате да сложа? И пак да попитам за сервиз в Пловдив специализиран за марката?
  2. Благодаря за отговора! В крайна сметка се спрях на А4 Аllroad 2.0 TDI 177 кс, 2013 гидина от обява в мобиле.де, очаквам доставка до седмица. Може ли да ме посъветвате къде е най-добре да обслужи в Пловдив? Трябва ли да отида за диагностика в официален сервиз или има и други места, където ще могат адекватно да я прегледат и обслужат? Също така ако някой знае има ли слаби места този автомобил и как трябва да го поддържам за да запазя най-дълго системите в него здрави ще съм ви много благодарен да споделите. Колата е с ръчни скорости на 122000км Благодаря предварително!
  3. Здравейте, опитвам се от известно време да си намеря читава А4 Allroad 2010-2011 г. Бях се спрял на двигател 2.0 тди, с ръчни скорости, но в Пловдив в момента пуснаха за продаване ето тази: https://www.mobile.bg/11531912282945005 Тя е с двигател 2.0 тфси, който според продавача е сменян преди 30000км в официален сервиз на марката. Започнах да чета за този двигател и всичката информация, която намирам тук е че е проблемен и гори много масло. Въпросът ми е мислите ли, че ако е вярно че двигателя е на 30000 км. и ако при една диагностика всичко е наред, си заслужава да се купи този автомобил? Дали двигателят, който са поставили през 2015 г. е с изчистен дефект и няма да гори масло? И другият ми въпрос е за скоростната кутия - можете ли да ми кажете скъпа ли е подръжката на тази кутия и дали е здрава. Изчетох много мнения за мултитроник в форума, но за тази с троник не можах да намеря. Като цяло моля да ме посъветвате кое е по-разумно да купя 2.0 тди с ръчни скорости или тази кола със сменения двигател. За разхода на гориво ми е ясно, по важно ми е кой вариант е по-здрав и по-евтин за поддръжка. Много ще съм ви благодарен ако получа професионално мнение от някой, който знае повече за въпросните коли. Тази от обявата я покарах и бях много впечатлен от всичко по нея. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...