Jump to content

radeff

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

radeff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. radeff

    ДЮЗИ АДАПТИРАНЕ

    Значи като си сложа старите дюзи колата пали и е с други кодове,но като си сложа тези НОВИТЕ колата не пали... Възможност ли да иска да се смени помпата?
  2. radeff

    ДЮЗИ АДАПТИРАНЕ

    Здравейте имам следвия проблем на Audi A4 B8.5 2012 ГОДИНА 2.0 TDI 177 КОНЯ CRL МОТОРА.. Със старите дюзи колата палеше,но работеше не както трябва видях стойностите на 4-те дюзи бяха към 3 ,смених ги 4-те ,след това кодовете на дюзите ги адаптирах с VAG COMA ,но колата не пали? От какво може да е проблема да не съм ги адаптирал както трябва или да е в новите дюзи проблема?
  3. Здравейте имам следвия проблем на Audi A4 B8.5 2012 ГОДИНА 2.0 TDI 177 КОНЯ CRL МОТОРА.. Със старите дюзи колата палеше,но работеше не както трябва видях стойностите на 4-те дюзи бяха към 3 ,смених ги 4-те ,след това кодовете на дюзите ги адаптирах с VAG COMA ,но колата не пали? От какво може да е проблема да не съм ги адаптирал както трябва или да е в новите дюзи проблема?
×
×
  • Create New...