Jump to content

A.Milchov

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AudiQ7

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

A.Milchov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. A.Milchov

    MMI музика през AUX

    Здравейте, незнам тук ли е мястото за тази тема, но тъй като не се ровя по форуми реших тук да пиша. Карам Q7 2008 3.0D, и се чудя може ли през CarPlay на iPhone да слушам музика или трябва да търся някакви варианти за Aux кабел? Благодаря предварително.
  2. Днес след цял ден шофиране и тестване на вдигане и сваляне няма никакви забележки нищо не свети всичко привидно работи. Но все пак ще я закача да видя има ли някакви натрупани грешки.
  3. Много благодаря за съветите, да ще направя калибрация след изчистване на евентуални натрупани грешки.
  4. Да ще ги проверя стойностите, но явно има пак проблем защото след монтажа на компресора и релето колата се вдигна от дайнамик до лифт след това от лифт до автоматик и отново не иска да се вдига към лифт или към офроад а зелената лампа не спира да свети.
  5. Супер, много благодаря за отговорите. А на колко трябва да надува компресора имаш ли идея?
  6. Благодаря за отговора, днес обаче като я подкарах колата всичко си работи перфектно, но свети зелена лапам на таблото кола със стрелка на долу, това какво иска да ми каже , че пак ли има някакъв проблем?
  7. Здравейте колеги, От скоро съм собственик на Q7 3.0 Sline, след смяна на рейка, стартер, акумолатор дойде време и за компресора на окачването. Закупих ремонтен комплек(цилиндър и семеринг) и ново реле монтирах и всичко заработи перфектно когото тествах колата за повдигане от dainamic към lift, след достигане на най-горно положение останалите функции от lift към dainamic станаха неактивни. Моля за мнение и съвет какво къде може да се е объркало. Благодаря предварително.
  8. Здравейте колеги, От скоро съм собственик на Q7 3.0 Sline, след смяна на рейка, стартер, акумолатор дойде време и за компресора на окачването. Закупих ремонтен комплек(цилиндър и семеринг) и ново реле монтирах и всичко заработи перфектно когото тествах колата за повдигане от dainamic към lift, след достигане на най-горно положение останалите функции от lift към dainamic станаха неактивни. Моля за мнение и съвет какво къде може да се е объркало. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...